DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521,29%
Tekirdağ
29°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
VAHAP AKAY, YÜCEER’E KARŞI NEYİN PEŞİNDE?

VAHAP AKAY, YÜCEER’E KARŞI NEYİN PEŞİNDE?

2024 Yerel seçimlerine az zaman kala Tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı kim olacak yarışı geride kalsa da, Vahap Akay ve ekibi büyükşehir belediyesine aday olamamanın ağır yenilgisi ile Candan Yüceer ve ekibine her alanda olduğu gibi bürokrasinin de içinde engel koymaya çalıştıkları söyleniyor.

ABONE OL
Mart 2, 2024 10:36
VAHAP AKAY, YÜCEER’E KARŞI NEYİN PEŞİNDE?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2024 Yerel seçimlerine az zaman kala CHP’de Tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı kim olacak yarışı geride kalsa da, Vahap Akay ve ekibi büyükşehir belediyesine aday olamamanın ağır yenilgisi ile Candan Yüceer ve ekibine her alanda olduğu gibi bürokrasinin de içinde engel koymaya çalıştıkları söyleniyor.

CANDAN YÜCEER VE ONA YAKIN BÜROKRATLARA SALDIRIYORLAR!

Mızmız, her istediği olmayınca feryadı koparan çocuklar gibi CHP Çerkezköy belediye başkan adayı Vahap Akay’da, Tekirdağ Büyükşehir belediye başkan adaylığı hayali suya düşünce her platformda Candan Yüceer aleyhine çalıştığı konuşuluyor.

Siyaset kulislerinde özellikle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde Candan Yüceer’in ekibi ve Vahap Akay’ın ekibi arasında özellikle bürokraside soğuk savaş yaşandığı iddia edildi.

VAHAP AKAY MEĞER KİMLERE KİMLERE NE SÖZLER VERMİŞ!

Vahap Akay Tekirdağ büyükşehir belediye başkan adaylığına öyle kesin gözüyle yaklaşıyordu ki, iddialara göre Kadir Albayrak sonrası büyükşehir belediyesi içerisindeki bir çok önemli noktadaki bürokratlara sözler verip makam koltuklarını çok önceden söz verip dağıttığı konuşuluyordu.

Vahap Akay ve kendisini destekleyen ekipleri yerel seçim adaylığında CHP Tekirdağ Büyükşehir belediye başkan adaylığını Candan Yüceer’e kaptırınca bütün planları alt üst oldu.

Hal böyle olunca büyükşehir belediyesinden sızan bilgilere göre özellikle Vahap Akay tarafından bazı bürokratlara verilen vaadler Akay’ın adaylığı gerçekleşemeyince tedirginlikleri arttığı ve Candan Yüceer ve ekiplerine karşı bir tavır içine girdikleri söyleniyor.

VAHAP AKAY, KALMEŞÖRLERİNİ YÜCEER’E Mİ SALDIRTIYOR?
Candan Yüceer son günlerde bazı medya mensuplarınca maksatlı şekilde yazılan ağır eleştirilerin ardında Vahap Akay’a bel bağlayan bürokratlar olduğu iddiaların gündemine oturdu.

Vahap Akay Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı olma hayali ile büyükşehirde bol keseden bürokratlara koltuklar dağıttığı ama büyükşehir başkanlık adaylığı suya düşünce haliyle söz verdiği bürokratlarının ekibinin sudan çıkmış balığa döndüğü, sonuç olarak ta mevcut CHP adayı Candan Yüceer hakkında kendilerine yakın medya mensuplarına maksatlı Candan Yüceer’i karalayan yazılar yazdırdıkları dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.
Ah Vahhap ah…Nasıl, nasıl koltuk dağıttıysan artık…

Adamlardaki nefret durulmuyor…

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.