DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22851442,06%
Tekirdağ
31°

AÇIK

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
SEÇİM AFİŞLERİNE ÇİRKİN SALDIRI

SEÇİM AFİŞLERİNE ÇİRKİN SALDIRI

Cumhur ittifakı Süleymanpaşa belediye başkan adayı Göhan Saygı'nın seçim afişlerini boyayarak hatta yırtıp parçalayarak ortadan kaldırmaya çalışılıyor.

ABONE OL
Mart 11, 2024 11:30
SEÇİM AFİŞLERİNE ÇİRKİN SALDIRI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur ittifakı Süleymanpaşa belediye başkan adayı Gökhan Saygı’nın seçim afişlerini boyayarak hatta yırtıp parçalayarak ortadan kaldırmaya çalışılıyor. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa belediye başkan yardımcılığı görevini başarı ile 5 yıl yapan ve 2024 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı Süleymanpaşa belediye başkan adayı olarak gösterilen Gökhan Saygı’nın seçim afişlerine kimliği belirlenemeyen kişilerce yapılan bu çirkin saldırıların failleri bulunamıyor.

SÜLEYMANPAŞA’NIN SEVİLEN İSMİNE NEDEN SALDIRIYORLAR?

Süleymanpaşa belediye başkan adayı Saygı’nın seçim Afişleri özellikle Beyazköy mevkiinde sprey boyaları ile karalanıyor, ayrıca özellikle afişte başkan adayının yüzü yırtılıp duvardan sökülerek yok ediliyor.

Adaylığının açıklandığı günden beri Tekirdağ Süleymanpaşa’da büyük sevgi ile karşılanan alçak gönüllü, saygılı duruşu ile Süleymanpaşa’da yaşayan küçük büyük herkesin sevgisini kazanan isimin afişlerine yapılan bu saldırılara anlam verilemedi.

Gittiği her yerde sevgiyle karşılanan belediye başkan adayının afişleri her nedense bir kısım kişilerce parçalanarak yok edilmeye çalışılıyor. Cumhur ittifakı adayı Gökhan Saygı’ya halkın güven ve sevgisini göstermesi birilerini rahatsız etmişe benziyor.

Seçimlere az zaman kala birilerinin Gökhan Saygı’nın Süleymanpaşa’da gördüğü ilgi ve sevgiden rahatsız olduğu görülüyor.

CUMHUR İTTİFAKI SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI GÖKHAN SAYGI KİMDİR?

26 Temmuz 1987’de Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Karahisarlı (Köyü) mahallesinde doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini Tekirdağ’da tamamladıktan sonra, Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.

Saygı kendini şu cümlelerle anlatıyor; “Mezuniyetimin ardından, vatani görevimi tamamladım ve sonrasında, mavi ile yeşilin harika bir uyum içinde olduğu memleketimde, tarım, akaryakıt ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren aile şirketimizde yönetici olarak çalıştım.

Siyasi kariyerime, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’de adım attım.
2014’ten 2016’ya kadar AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı olarak hizmet verdim.
Daha sonra 2016’dan 2019’a kadar AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarı sonrası, Süleymanpaşa Belediyesi’nde Sosyal Yardım İşleri, Mali Hizmetler, Halkla İlişkiler ve Fen İşleri Müdürlüklerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı olarak 4,5 yıl hizmet ettim. Şimdi ise, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’den Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için görevimden ayrıldım.

Evliyim, 9 yaşında Adnan Kerem ve 2 yaşında Ali Kaan isminde iki erkek çocuğu babasıyım.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.