DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21639850,43%
Tekirdağ
15°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
SAYGI, “TEKİRDAĞSPOR’A STADYUMU BİZ YAPARIZ”

SAYGI, “TEKİRDAĞSPOR’A STADYUMU BİZ YAPARIZ”

Süleymanpaşa'da Beş yıldır vefalı belediyeciliği hayata geçirdiğimiz gibi, güzel şehrimizi de siz değerli halkımızla birlikte yöneteceğiz

ABONE OL
Mart 11, 2024 11:29
SAYGI, “TEKİRDAĞSPOR’A STADYUMU BİZ YAPARIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2024 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı Süleymanpaşa Belediye başkan adayı olarak seçim çalışmalarına devam eden Gökhan Saygı, “Tekirdağspor’a tarihinde ilk kez spor tesislerini Süleymanpaşa Belediye başkanlığı sürecinde biz kazandırdık. Tekirdağspor’un her zaman yanında olup, desteğimizi her zaman verdik. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’ın Süleymanpaşamızda hayata geçirilen Millet bahçesi projemiz ve güçlü yarınlar sağlıklı ve spor yapan gençlerimizin çalışmaları ile kurulacağına olan inancımız ile yapılan bir çok spor tesisinin toplu açılış töreninde de dediği gibi; “Cumhurbaşkanımızın her yerde spor için gerekli talimatları vermesi üzerine ülkemize yeni yeni tesisler kazandırmaya devam ediyoruz. Dünyanın, Avrupa’nın en modern stadyumları Türkiye’de. En modern spor salonları Türkiye’de” Cumhur ittifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, “Sayın bakanımızın Tekirdağsporumuza verdiği stad sözü göreve geldiğimiz gibi önceliklerimiz arasında olacak. Tekirdağspor bunu hak ediyor.” dedi.

“TEKİRDAĞSPOR’A KİM EMEK VERDİYSE UNUTTURMAYACAĞIZ”

Cumhur ittifakı Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı Gökhan Saygı, “Süleymanpaşa belediye başkanlığına geldiğimiz 2019 yılından beri hayata geçirdiğimiz bir çok projeye eski belediye başkanlarımızın isimlerini verdiğimiz gibi, Tekirdağsporumuza da geçmişte hizmet etmiş isimleride unutmadık, unutturmayacağız. Nasıl Tekirdağspor tarihinde ilk kez spor tesislerini Cüneyt Yüksel başkanımız ile hayata geçirip tesisinde adını Tekirdağspora yıllardır desteklerini veren değerli büyüğüm Yaşar Kaptan Çebi’nin adını verdiysek, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz yine Tekirdağspor camiasının sevilen ismi Cenk Serim ağabeyimizin adını da göreve geldiğimizde yapacağimiz yeni Tekirdağspor tesisine vererek kendisini unutmadığımızı göstereceğiz.”dedi.

SAYGI, “ÖNCELİĞİMİZ, SÜLEYMANPAŞADA YAŞAYAN SİZ DEĞERLİ VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ OLACAKTIR.”

Saygı, “Süleymanpaşa’da hizmetlerimize 1 Nisan sabahı kaldığımız yerden devam edeceğiz. Halkımızın memnuniyeti hizmetlerimizde önceliğimiz olurken, siz sevgili Süleymanpaşada yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini biliyoruz ve güzel şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r