DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21656490,41%
Tekirdağ
15°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
DEDE İNSAFA GELDİ

DEDE İNSAFA GELDİ

CHP'li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Kadir Albayrak yönetimi hiç bir zaman enflasyona göre hak edilen maaş artış zammını yapmadı.

ABONE OL
Ağustos 18, 2023 09:23
DEDE İNSAFA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işçilere vermesi gereken zamları hiç bir zaman hak edilen şekliyle ve zamanında vermedi. Hatırlayınız işçiler eylemler yaptılar, hatta Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile açılışı yapılan büyükşehir hizmet binası açılışında dahi eylemdeydiler.

Peki işçiler neden eylem yapıyorlardı? Cevabı çok basit, hak ettikleri maaş zammını istiyor, yani haklarını istiyorlardı hepsi bu.

ALBAYRAK %35 VERİP MASADAN KALMIŞTI!

Kadir Albayrak ve yönetimi hiç bir zaman enflasyona göre hak edilen maaş artış zammını yapmadı. Nitekim 10 Ağustos 2023 tarihinde %80 maaş zammı talebinde bulunan işçilere %35 zam verip masadan kalkmıştı. Kalkmak ne kelime üzerine işçilere bir de nasihat vermişti “DAHA FAZLA ÇALIŞIN” demişti.

LAMBADAKİ CİN HABERİNDE “İŞÇİ’NİN HAKKINI YİNE VERMEDİ” YAZINCA AĞIRINA GİTTİ

Evet değerli okuyucular işçinin hakkını vermeden görüşme masasını terk eden Kadir Albayrak haberlerimiz sonrası oluşan tepkiler üzerine İNSAFA GELDİ.

HAH ŞÖYLE DEDE HALDEN ANLA

Ekonominin durumu ortada, insanlar ev geçindirmekte zorlanıyorlar. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın işçilerce “insansıfsızca olarak tanımlanan %35’lik” zam ve tavrı ortadayken, Albayrak geri adım atarak işçiye %52 zam vermesi en azından tepkileri biraz olsun dindirdi.

İşçi kardeşlerime hayırlı olsun.

AJİTASYONU BIRAK VOLKANCIM GERÇEK SENİN ANLADIĞIN GİBİ DEĞİL,

CHP’nin temiz kalpli iyi niyetli melek gibi il başkanı Volkan Nallar’da %52’lik işçi zammı hikayesini nasıl gerçekleştiğini facebook sayfasından “Hadi bakalım sırası gelenlerde emekçi kardeşlerimizin haklarını versinler de onlarda okullar açılmadan rahatlasın bi okul çantası ,defter,kalem ,Kağıt ne kadar pahalı olmuş aldıkları paralarla çok zorlanırlar verin hakkını işçinin” diyerek yazmış.

Ajitasyonu bırak Volkancım sen gerçeğe bak

SİYASET YAPMAYI DENEDİ…

Güldüm tabi, Nallar duygusal bir kardeşim sevinmiş, biz de sevindik ama, her şey Volkan Nallar’ın anladığı gibi değil.

O %52 zammı veren Kadir Albayrak’a GERİ ADIM NASIL ATTIRILDI bence bunu önce bir araştır bakalım, sonra kitaptı defterdi okuldu ajitasyonuna devam edersin Volkancım.

Şu siyaset bazen neler neler dedirtiyor insana ne diyeyim…

Kalın sağlıcakla…

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r