DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22799282,09%
Tekirdağ
31°

AÇIK

20:35

AKŞAM'A KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
DAVUTOĞLU TEKİRDAĞ’DA

DAVUTOĞLU TEKİRDAĞ’DA

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Tekirdağ'da partisinin seçim ofisi açılışına katıldı, esnaf ziyareti yaptı.

ABONE OL
Şubat 29, 2024 15:02
DAVUTOĞLU TEKİRDAĞ’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Tekirdağ’da partisinin seçim ofisi açılışına katıldı, esnaf ziyareti yaptı. Davutoğlu, Muratlı ilçesinde partisinin seçim ofisinin açılışını yaparak, partililerle bir araya geldi. Açılışın ardından konuşan Davutoğlu, Tekirdağ’a gelmekten her zaman mutluluk duyduğunu söyledi.

DAVUTOĞLU TEKİRDAĞ SEÇMENİNE SESLENDİ: SİZDEN TÜRKİYE’NİN  İKİ PARTİYE MAHKÛM OLMADIĞINI GÖSTERMENİZİ İSTİYORUM!

Davutoğlu, Tekirdağ’ın önemli bir sanayi, tarım ve turizm kenti olduğunu ifade ederek, “Türkiye’de bir bölge ülkenin en müreffeh bölgesi olma imkanına sahip olursa orası Trakya’dır. Türkiye’de bir büyük şehir ülkenin hızla yükselen bir şehri ise orası Tekirdağ’dır. Tekirdağ içinde de Muratlı özeldir. Muratlı bizim için de özeldir.” dedi.

Ülkede kutuplaştırıcı siyaset yapılmaması gerektiğini aktaran Davutoğlu, adaylarının belediye başkanı seçildiğinde tüm şehrin başkanı olacağını dile getirdi.

Davutoğlu, seçim gezileri kapsamında İstanbul’dan sonra ilk ziyaret ettiği yerin Muratlı ilçesi olduğunu belirterek “Önümüzdeki ay içinde bütün ülkemizi kucaklayan, bütün kardeşlerimizle kucaklaşan bir kampanya yürüteceğiz. Biz şehirlerin taşını, toprağını emanet olarak görüyoruz. Şehrin her insanını hanımsa bacı, erkekse kardeş olarak görürüz. Büyükse ana, küçükse evlat olarak görürüz. Biz bu seçimlerde iktidarı ya da muhalefeti değil şehre gerçekten emanet olarak bakan belediye başkanlarını seçeceğiz.” diye konuştu.

Ardından Davutoğlu, 100. Yıl Caddesi ile Değirmenaltı Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaparak, vatandaşlarla sohbet etti.

‘TEKİRDAĞ’DA GERÇEK BİR SİYASİ OLGUNLUK YAŞANDI’

Tekirdağ’da Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partisi’nin ortak adayı Ahmet Akçay’ın Büyükşehir Adayı çıkarılması ile ilgili düşüncelerini paylaşan Davutoğlu, Tekirdağ’da gerçek bir siyasi bir olgunluk yaşandığını söyledi.

Seçim sonrasında muhalefet partileri tartışmaların içine düşerken Tekirdağ’da çok güzel bir örnek sergilediğini ifade eden Davutoğlu, üç parti bir araya gelerek ‘Şehir İttifakı’ kurduğunu ve Ahmet Akçay’ı Büyükşehir adayı olarak gösterdiğini kaydetti.

‘AKÇAY TANIDIĞIM EN DÜRÜST SİYASETÇİ’

“Benim görmek istediğim siyaset bu! “Parçalanarak, bölünerek ayrışarak değil” diyerek sözlerine devam eden Davuoğlu,  Ahmet Akçay’ın siyasette tanıdığı en dürüst, en ilkeli, en zarif  insan  olduğunu dile getirdi. Akçay’ın Tekirdağ’ın havasını soluyan suyunu içen bir insan olduğunun altını çizen Davutoğlu,  “Akçay, Ak Parti İl Başkanı iken servetini biriktirmedi, mütevazı hayatını sürdürdü ama alnına leke sürdürmedi” dedi.

‘AHMET AKÇAYI SİZLERE EMANET EDİYORUM’

2018 yılında Ahmet Akçay ile Tekirdağ’da buluştuklarını ve Akçay’ın kendisine “bu ülkeye borcumuz var” dediğini söyleyen Davutoğlu, “Ahmet Akçay’ın arkasında güvendiği bir siyasetçi veya sermaye mi vardı? Hayır!  Geçmişinde temiz siyaset yapmasına güveniyordu. Yerel seçim için ben hazırım dediğinde, Tekirdağ adına çok sevindim. Bugün diğer adaylara bakıyoruz hepsinin geçmişini tektik ettim. Ama gerçekten Tekirdağ’ın meselelerine sahip çıkacak, meselelerini en iyi bilen kimdir diye sorarsanız, ‘Ahmet Akçay’ der Tekirdağlılar. Tekirdağ’ın hakkını yedirmez ve kaynaklarını en iyi şekilde kullanır.

Bu tertemiz arkadaşımızı size emanet ediyorum. Kampanyayı da başka yerden değil Tekirdağ’dan başlattım. Çünkü Ahmet Akçay’ın burada kazanmasını istiyorum.

‘31 MART GECESİ GÖZÜM TEKİRDAĞ’DA OLACAK’

Gözüm 31 Mart gecesi Tekirdağ’da olacak. Sizden bu ülkenin iki partiye mahkûm olmadığını, Kutuplaştırıcı bir siyasete mahkûm olmadığımızı göstermenizi istiyorum.  Ve öyle bir tablo ortaya çıksın ki; evet bir şehir kendi içinden bir alternatif oluşturursa çözüm üretir”  denilebilsin!” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.