DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22382040,90%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremler sonrasında Marmaraereğlisi Belediyesi, yardım kampanyası başlatmıştı. Yardım kampanyasının hemen ardından Marmaraereğlililer, bölgeye yardım ulaştırabilmek için adeta seferber oldu. Vatandaşlar, AFAD’ın belirlediği ihtiyaç listesindeki hiç kullanılmamış olan malzemeleri Marmaraereğlisi Belediyesi içerisinde yer alan yardım toplama Merkezi’ne getirdi. Bazı M.Ereğlililer ise gönüllü olarak, eşyaların tasnifi, kolilemesi ve paketlenmesinde görev aldı. Bölge sakinlerinin büyük dayanışma örneği verdiği ve deprem bölgesine gönderilmesi için getirdiği bazı eşyalar ise görenlere duygu dolu anlar yaşattı.

HİKMET ATA, “ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Bu günler gerçek manada zor günler. Birlik olma günleri, bu günlerin siyaseti yok, siyasi düşüncesi yok. Farklı milletlerden, farklı ırklardan olma düşüncesi yok. Bu bir insanlık görevi ve bir insanlık sınavı. Marmaraereğlisi halkımızın deprem sabahından başlayarak ortaya koyduğu yardımlaşma iradesi takdiri hak ediyor. Güney doğu’daki depremzedeler için ilk etapta belediyemizin hasta nakil aracı ile birlikte Belediyemiz arama kurtarma ekibini derhal Malatya’ya göndermek oldu. Aracımız ve ekibimiz orada görevini yapıyor. Yardım kampanyasında toplanan yardımları AFAD’ın yönlendirdiği acil ihtiyaç olan bölgedeki söylenen noktalara sürekli gönderiyoruz. Tüm milletimize geçmiş olsun. Depremzeler için yardımda bulunan Marmaraereğlili hemşehrilerime de ayrıca çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.