DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22411281,32%
Tekirdağ
28°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapaklı Belediyesi, merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından deprem bölgesine gönderilmek üzere AFAD koordinasyonunda yardım kampanyası başlattı.

Kısa sürede on binlerce vatandaş bebek bezi, battaniye, elektrikli ısıtıcı, temizlik ürünleri, kuru gıda ve birçok malzemeyi Kapaklı Belediyesi tarafından belirlenen noktalara getirdi.

“İLÇEMİZ TEK YÜREK OLDU”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çok üzgün olduklarını belirterek, depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Başkan Çetin, “AFAD ve Kapaklı Kaymakamlığımız koordinasyonunda başlattığımız yardım kampanyamıza vatandaşlarımız kısa sürede büyük ilgi gösterdi. İlçemiz tüm diğer ilçe ve iller gibi tek yürek oldu. Tüm vatandaşlarımıza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum. Akşam saatlerinde yardım tırımızı deprem bölgelerine göndereceğiz. Yine Mobil İkram Aracımızı da bölgeye gitmek üzere uğurladık.” dedi.

Depremzede Vatandaşlarımız İçin Konaklama Kampanyası Başlatıldı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, deprem bölgelerindeki afetzedelere konaklama imkanı sunmak amacıyla yeni bir kampanya başlatıldığını duyurdu. Başkan Çetin, “Vatandaşlarımız ilçemizde veya başka illerde kullanıma uygun evlerini afetzede vatandaşlarımızın kullanımına açmak istiyorsa belediyemize başvurabilirler.” dedi.

YARDIM KAMPANYASI YOĞUN DESTEKLE DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından bölgedeki yaraları bir an önce sarmak adına Kapaklı Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyası vatandaşların yoğun destekleriyle devam ederken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin afetzedelere konaklama imkanı sunmak amacıyla yeni bir kampanya başlatıldığını duyurdu.

“İMKANI OLAN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BU ZORLU SÜREÇTE DESTEK VERMEYE DAVET EDİYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaralarını el birliğiyle sarmaya devam ediyoruz. Kapaklı halkı olarak seferber olduk ve büyük bir dayanışma örneği gösteriyoruz. Deprem bölgelerindeki afetzede vatandaşlarımıza konaklama imkanı sunmak amacıyla yeni bir kampanya başlatıyoruz. Kampanyamız ile yardımsever vatandaşlarımızın ilçemizde veya başka illerde kullanıma uygun evlerini afetzede vatandaşlarımızın kullanması için aracı olacağız. Vatandaşlarımız ev adresleri ve diğer gerekli bilgiler için 444 80 59 Çağrı Merkezimizi arayabilir veya başvuru masalarımıza gelerek kampanyaya destek olabilir. İmkanı olan tüm hemşehrilerimizi bu zorlu süreçte destek vermeye davet ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.