DOLAR 32,2773 0.09%
EURO 34,8208 -0.04%
ALTIN 2.407,31-0,02
BITCOIN 2048816-0,63%
Tekirdağ
16°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
GELECEĞE UMUT OLMAK

GELECEĞE UMUT OLMAK

ABONE OL
Aralık 3, 2022 18:22
GELECEĞE UMUT OLMAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geleceğe atılan ilk imza gibidir bazı şeyler.

TOGG Türkiye’nin gelecek umudunun adı olduğu gibi birlik ve beraber olunduğunda neleri üretip, geliştirip yapabileceğimizin de adı aynı zamanda.

Gurur duyamamak sıkıntılı bir durum. Türkiye’nin otomobilini hala kabullenememek çok daha büyük bir kompleksin görünür hali.

Bu hastalıklı ruh halinde yaşamaksa büyük eziyet.

İkinci dünya savaşı sonrası dev Alman otomobil markaları nasıl yol kat etmiş bakmak lazım. Bu sektörde ilk adımları nasıl atmış Japonlar bakmak lazım.

Ve en önemlisi de Türkiye ile Türk olmakla gurur duymak lazım.

Sadece şunu söylemek isterim, Türkiye bir otomobil üretebildiğini göstermedi. Kendine ülkesine inanıp güvenen kişilerle bunun çok daha ötesini üretebildiğini uçak gemisi ile, dev araştırma ve sondaj gemileri ile hatta savaş ve silah teknolojileri ile bölgesinde değil dünyada bir güç merkezi ve caydırıcı teknoloji üreten bir ülke olduğunu da göstermiştir.

Yeniden kendini tanımlayan ve uluslararası arenada ben vardım şimdi çok daha net göreceksiniz gücümü diyen bir Türkiye var

Bunu görmek istemeyen ve rahatsız olan dış mihrakların güdümündeki kişiler zaten bu olanları da yazılanları da anlamaları mümkün değildir.

Atatürk’ün “çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkmak” diye bahsettiği şey de tam da bu değil mi?

Laf üretmekten hatta siyaset adına çirkeflik üretmekten öteye bir şey yapmayanlara diyecek sözümüz var.

Biz bu ülkenin kurulmasına canını verenlerle Türkiyemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışıp kafa yoranların farkında ve yanındayız.

Siz hep kenarda emperyalist ülkelerin yıkıcı ve bölücü faaliyetlerine taşeronluk yapmakla oyalanın bakalım.

Bu millet zamanında nasıl dış düşmanları İzmir’de denize dökmeyi başardıysa, içimizdeki devlet ve millet düşmanlarını da evelallah denize yine dökecektir.

Not: Türkiye’nin geleceğine ışık tutacak her türlü gelişme karşısında gurur duymak lazım. Gurur duyamayanlara ise acıyarak bakmak lazım.

TOGG için emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyor bir Türk vatandaşı olarak teşekkür ediyorum.

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

Tel: 05376068086

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.