DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21715150,29%
Tekirdağ
17°

KAPALI

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
CÜNEYT YÜKSEL’DEN YENİ MÜJDELER

CÜNEYT YÜKSEL’DEN YENİ MÜJDELER

ABONE OL
Aralık 8, 2022 19:23
CÜNEYT YÜKSEL’DEN YENİ MÜJDELER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’daydı. Süleymanpaşa’da gerçekleştirecekleri projelerle ile ilgili  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi makamlarında ziyaret etti.

Cüneyt Yüksel 2023 yılı içerisinde gerçekleştireceklerini dile getirdiği bir dizi proje için bakanlık düzeyinde yaptığı görüşmeler üzerine; “Ankara temaslarımız kapsamında Tekirdağ Milletvekillerimiz Sn. Mustafa Yel, Sn. Çiğdem Koncagül ve Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız Sn. Hikmet Ata ile birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz görüşmede; İlçemizde yapımına başlanacak 500+250 Küçük Sanayi Sitesi projesi için yer tesliminin yapıldığı ve Aralık ayı içinde inşaatlara başlanacağı, 500 Adet Kentsel Dönüşüm ve 500 Adet Sosyal Konut Projelerinin hızla devam eden çalışmalarının birkaç ay içinde tamamlanacağı müjdelerini aldığımız kıymetli bakanımızla istişarede bulunduk.

CUMHURBAŞKANIMIZA VE TBMM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETTİ

Oldukça verimli geçen görüşmeler sonrası Süleymanpaşa Belediye başkanı Cüneyt Yüksel, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sn. Mustafa Şentop hocamız başta olmak üzere, Sn. Murat Kurum Bakanımıza ve Milletvekillerimize ilçem adına can-ı gönülden sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ankara’dan, Süleymanpaşa’mıza değer katacak bir dizi yeni sürprizlerle dönüyoruz! Şimdiden şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun!” dedi.

YÜKSEL, TARIM BAKANI KİRİŞÇİ’Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Süleymanpaşa Belediye başkanı Cüneyt Yüksel, Ankaradaki temaslarında bir diğer müjdeyi de Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ile yaptığı görüşme sonrası verdi. Yüksel,  “Tarım ve Orman Bakanımız sn. Vahit Kirişçi’yi makamında ziyaret ederek, Süleymanpaşalı çiftçimize ve yetiştiricilerimize yönelik hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizi masaya yatırdık.  Tekirdağ Valimiz Sn. Aziz Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir Albayrak, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreterimiz Sn. Mahmut Şahin ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sn. Cengiz Günay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Süleymanpaşa’mızı ilgilendiren bir çok konuda; özellikle ticaret, dere ıslahları, su kaynaklarımızın genişletilmesi vb. konulara yönelik ve tarımsal yatırımlarla ilgili desteklerini istediğimiz kıymetli bakanımızla son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sn. Bakanımıza, gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı can-ı gönülden teşekkürlerimizi sunarım.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r