DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22425881,08%
Tekirdağ
28°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
BAŞKAN MUSTAFA ÇETİN KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTI

BAŞKAN MUSTAFA ÇETİN KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTI

Ak Partili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Tekirdağ'da hiç bir belediye başkanının hatta hiç bir TSO Başkanının başaramadığını başardı. Ve Samsung fabrikasının vergi dairesini Kapaklı'ya getirtti.

ABONE OL
Aralık 18, 2022 14:24
BAŞKAN MUSTAFA ÇETİN KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAPAKLI ORGANİZE’DE FABRİKA KURAN SAMSUNG’UN VERGİ DAİRESİNİ KAPAKLI’YA GETİRTTİ.

Ak Partili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin Tekirdağ’da hiç bir belediye başkanının hatta hiç bir TSO Başkanının başaramadığını başardı. Ve Samsung fabrikasının vergi dairesini Kapaklı’ya getirtti.

KAPAKLI BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN, ÖRNEK BİR BAŞARIYA İMZA ATTI!

Tekirdağ ilindeki OSB’lerde faaliyet gösteren dünya çapında üretim yapan fabrikaların üretim yerleri ilimiz sınırları içerisinde olduğu halde, maalesef vergi daireleri İstanbul’da yer almaktaydı.

Yıllardır ama belediye başkanlarına ama TSO Başkanlarına bu fabrikaları en azından vergi dairelerini bulundukları OSB’nin ilçesine getirtmeye ikna etmelerinin önemine dikkat çektik.

Bu güne kadar bu konuda elle tutulur bir yol alınamamıştı.

Fakat bu süreci tersine çeviren bir belediye başkanı var. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin. Başkan Çetin, elektronikte bir dünya devi Samsung’un Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi sınırlarında bulunan 15 bin metrekarelik alana yeni üretim tesisini kurmasını fırsat bilip, Samsung fabrikasının vergi dairesini Tekirdağ Kapaklı’ya getirmesinde ikna edici oldu.

TEŞEKKÜRLER SAMSUNG!

Samsung’un yeni fabrikası Tekirdağ Kapaklı OSB’de inşâ edildi ve bugün 500 kişiye iş imkânı sağlıyor. Ama bu fabrikanın arkasında bir başka başarı öyküsü daha var ki, O da, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in yeni kurulan fabrikanın vergi dairesini Kapaklı ilçesine getirtmeyi başarması, diğer belediye başkanlarına olduğu kadar il ve ilçelerdeki TSO Başkanlarına da iyi bir örnek teşkil etti.

Bu örneklerin çoğalmasını diliyorum.

Nijat Ayvaz / Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.