DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21639850,43%
Tekirdağ
15°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
“YAPARSA CÜNEYT BAŞKAN YAPAR”

“YAPARSA CÜNEYT BAŞKAN YAPAR”

Tekirdağ yerel seçimlerinde Cumhurittifakı Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel, ismi açıklandığı gün itibari ile Tekirdağ'da "HİZMETİN ADI" oldu.

ABONE OL
Mart 30, 2024 14:46
“YAPARSA CÜNEYT BAŞKAN YAPAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ yerel seçimlerinde Cumhurittifakı Ak Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel, ismi açıklandığı gün itibari ile Tekirdağ’da “HİZMETİN ADI” oldu.

2019-2023 Tekirdağ Büyükşehir merkez ilçe Süleymanpaşa Belediye başkanı olan Cüneyt Yüksel, 5 yıllık hizmetleri bir şehrin kaderini ve geleceğini değiştirdi. Her görüş ve kesimden güven ve sevgi kazanan Yüksel, “Deneyimlerimi şimdi Tekirdağ Büyükşehir belediyesine aktarmak istiyorum. Her bu şehirde doğanın bir borcu var Tekirdağ’a ben de doğduğum ilime hizmet ederek vefa borcumu ödemek istiyorum.

Süleymanpaşa belediye başkanı olduğum dönemde şunu fark ettim. Eğer siz halkın hayatını kolaylaştırıcı projelerle şehrinizde farkedilir sonuçlar alıyorsanız ve bu şehirde yaşayanlara mutluluk veriyorsa sizde mutlu oluyorsunuz. Halkımızın bizlere emanet ettiği Süleymanpaşa Blediye başkanlığı dönemimde hep birlikte güzel işlere imza attık. Artık bu hizmet kalitemizi ve anlayışımızı “GERÇEK BELEDİYECİLİK” ile tüm ilimizde Tekirdağımızda hayata geçirme zamanıdır. Tekirdağ ilimizi marka değerleri artmış, geleceğe umutla bakan bölgenin en gelişmiş ili yapacağız. Deprem gerçeğini önceliğimiz olarak ele alarak lafta değil, halkımızın güvenliğini arttırıcı ivedi çözümlere odaklanan bir belediyecilik ile geliyoruz.” dedi.

“YAPARSA CÜNEYT BAŞKAN YAPAR”

Tekirdağ Süleymanpaşa’da bu güne kadar halkın beğendiği bir çok projeye imza atan Cüneyt Yüksel, halk tarafından sevgi ve güven duyulan isim oldu. Belediye başkanlığında Tekirdağ büyükşehir belediye başkan adayı olan Yüksel için halk, “Yaparsa Cüneyt Başkan Yapar” diyerek kendisine duyduğu güveni dile getirmektedir.

Yaklaşan yerel seçimde Tekirdağlılar tarafından hizmette ve dürüstlükte güvenin adı Cüneyt Yüksel olarak tanımlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r