DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21645460,58%
Tekirdağ
15°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Abdullah Öğe, “ilçede iki dönemdir CHP’li belediyenin halkın beklentilerini karşılayamadığına dikkat çekti. Çerkezköy Türkiye’nin ekonomisine büyük katkı veren bir ilçemiz hak ettiği hizmet verilemediği ortada. Çerkezköylüler hak ettikleri hizmetleri Ak Parti belediyeciliği ile görecek. 1 Nisan sonrası ilçemizin hak ettiği projeler ile hizmet etmek için geliyoruz. ilçemize AKM-Kentpark Yaya Üst Geçidi ve Kızılpınar-Çerkezköy Yaya Yolu sözümüz olsun. Başkan Adayı Öğe, vatandaşların daha emniyetli ve kolay şekilde ulaşım sağlayabilmeleri için AKM-Kentpark Yaya Üst Geçidi ve Kızılpınar-Çerkezköy Yaya Yolu projelerini faaliyete geçireceklerini belirtti.

ÖĞE, “Çerkezköy’e büyük projelerimiz ile geliyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, proje ve meclis üyesi aday tanıtımında kamuoyunun karşısına çıktı. Binlerce vatandaşın doldurduğu Atatürk Kültür Merkezi’nde merdivenlere oturmak zorunda kalanlar birbuçuk saat süren programı pür dikkat izledi. Abdullah Öğe’nin, projeleri ve meclis üyesi adaylarıyla gövde gösterisi yaptığı programa AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Ali Gümüş, MHP İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin, AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP İlçe Başkanı Fatih Berber, Cumhur İttifakı üyeleri, AK Partili ve MHP’liler, STK (Sivil Toplum Örgütü) Temsilcileri, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.

İLK KONUŞMAYI MHP İLÇE BAŞKANI YAPTI

Programda ilk olarak konuşan MHP İlçe Başkanı Fatih Berber, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey ve bilge liderimiz Doktor Devlet Bahçeli beyin 20 Şubat 2018 yılında mazlum coğrafyalar için, Türkiye’mizin tamamını kucaklamak için kurmuş oldukları Cumhur İttifakını Çerkezköy’de zafere ulaştırmak için canla başla çalışacağız. Kıymetli Çerkezköylüler, AK Parti ve MHP olarak kurulan bu ittifakın devamını ve Çerkezköy’de ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganı ile çıktığımız bu yolda, sizlerle yol yürümekten şeref duyuyoruz. Bu salonu dolduran aziz Çerkezköylüler, Çerkezköy’de Cumhur İttifakının bayrağını, Çerkezköy Belediyesine perçinlemeye var mısınız? Çerkezköy Belediyesini Sayın Abdullah Öğe Başkanımıza kazandıracağız.” Dedi.

Sonrasında AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay kürsüye geldi. Azbay ise şunları dedi:  “Partimiz, belediyecilikte çağ atlamış kadrolar tarafından kurulmuştur. Partimiz her alanda olduğu gibi, yerel yönetimlerde eser ve hizmet siyasetinin, demokrasi ve kalkınma atılımlarının öncüsüdür.  Artık bir marka haline gelmiş “AK Parti Belediyeciliği’ni Çerkezköy’e de taşımak istiyoruz. AK Partili belediyelerin yönetimindeki şehirlerde sosyal donatı alanları, yeşil alanlar, sosyal ve kültürel belediyecilik gibi hizmetlerde yüksek standartlar görülmekte. AK Parti’nin belediyecilik tecrübesine ve birikimine dayanmasının yanında yenilikçi yaklaşımları da dikkate alarak ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri’ ve ‘Gerçek Belediyecilik’ bakış açısını geliştirmiştir. 31 Mart Yerel Seçimlerini kazandıktan sonra ‘insan odaklı’ hizmet anlayışıyla Çerkezköy’de alt yapıdan üst yapıya, sosyal belediyecilikten, eğitim ve spor alanlarına kadar her konuda çalışmalar yaparak, başta yaşlılar, kadınlar, gençler ve çocuklar olmak üzere insan hayatına dokunan projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Sizlerden destek bekliyoruz.”  

MİLLETVEKİLİ KONCAGÜL: “BÜYÜKŞEHİR VE 11 İLÇEYİ ALACAĞIZ”

Azbay’ın ardından AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül de bir konuşma yaparak şunları dedi: “Çerkezköy’ü tekrar AK Parti belediyeciliğiyle buluşturacağımız günün imzasını atmak için burada toplanmış bulunuyoruz. Biz inanıyoruz ki bu imzayı Çerkezköy Belediye Başkan Adayımız Abdullah Öğe atacak. İnşallah Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve 11 ilçesi, AK Parti belediyecilik hizmetinden faydalanacak ve hizmetin ne demek olduğunu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesiyle görecek diyoruz.”

MİLLETVEKİLİ MESTAN ÖZCAN “ÇERKEZKÖY AK BELEDİYECİLİKLE YOLA DEVAMEDECEK”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan ise konuşmasında şunlarıdedi: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gerçek belediyecilik sloganıyla çıktığımız bu yolda inşallah ilçemiz yeniden Ak Belediyecilik ile yola devam edecek. İnşallah Çerkezköy’de fetret devrine son vereceğiz. Şu anda bulunduğumuz ortam aslında sevginin, kardeşliğin, birlikteliğin muhabbetin ortamıdır. 31 Mart Yerel Seçimleri Türkiye yüzyıl anlayışıyla yerelde de merkezde de dünyada da saha güçlü ses olarak devam edebilmesi için çok önemli bir viraj. Cumhur İttifakı olarak bir araya geldiğimizde hangi şehir senin, hangi şehir benim gibi bir anlayışımız asla olmadı. Bizler Türkiye burada ne kazanır, milletimiz ne kazanır, buna bakıyoruz. Görüyorsunuz karşı taraf dağıldı, parçalandı. Kendi sorunlarını çözmeye odaklandılar ama çözemiyorlar. Masa dağıldıktan sonra birbirlerinin ipliğini pazara çıkaran, sırlarını da ifşa eden iflas etmiş partilere milletimizin artık umut bağlaması imkansızdır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r