DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21616540,51%
Tekirdağ
15°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
NEDEN SÜREKLİ EL-KOL HAREKETİ ÇEKİYORLAR?

NEDEN SÜREKLİ EL-KOL HAREKETİ ÇEKİYORLAR?

Fakat gelin görün ki CHP'de el-kol hareketi çekmek sanki geleneksel hale gelmiş. CHP eski Genel başkanı seni seviyorum manasına kalp yaparken, eski genel başkan yardımcısı Faik Öztrak'ta el işareti ile iletişim kuranlar zincirine mi eklendi?

ABONE OL
Mart 25, 2024 21:14
NEDEN SÜREKLİ EL-KOL HAREKETİ ÇEKİYORLAR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçmişten günümüze “EL İŞARETLERİ” toplumda kullanılagelir. Bir çok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de bazı el işaretleri ayıplanır ve toplumda yapılması uygun bulunmaz.

Fakat gelin görün ki CHP’de el-kol hareketi çekmek sanki geleneksel hale gelmiş.

CHP eski Genel başkanı seni seviyorum manasına kalp yaparken, eski genel başkan yardımcısı Faik Öztrak’ta el işareti ile iletişim kuranlar zincirine mi eklendi?

Bu anlamsız el-kol hareketlerini en çok kullanan ise CHP Süleymanpaşa belediye başkan adayı Volkan Nallar oldu. Zaman zaman çevresinde tehdit vari el kol hareketleri sallayan Volkan Nallar, asıl büyük ayıbı ise resmi bir törende yapmıştı.

ATATÜRK’ÜN HUZURUNDA “NAH” ÇEKTİ!

CHP Süleymanpaşa belediye başkan adayı Volkan Nallar il başkanı olduğu günlerde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk koyma töreni esnasında “NAH” işareti yaptığı tüm Türkiye’de TV ve Medya’da oldukça geniş yer bulmuştu.

NEREDE NASIL DAVRANACAĞINI BİLMİYOR MU?

Eski Tekirdağ CHP il başkanı Volkan Nallar’ın bu saygısızlığı CHP’de büyük tepkilere neden olurken, bir çok kişi tarafından “bu adam nerede ne söyleyeceğini bilmediği gibi, nerede nasıl davranacağını da bilmiyor” olarak tanımlanmıştı. İşte o isim şimdi de “HALKIN ADAMI” denilerek tanıtılarak CHP’de Süleymanpaşa belediye başkan adayı yapıldı.

CHP tabanı ve Süleymanpaşalılar bu kontrolsüz ve ahlaka aykırı hareketleri karşısında Volkan Nallar’a oldukça tepkili tavır almakta.

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r