DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
MUSTAFA ÇETİN KAPAKLI İLÇESİNDE FARK YARATAN İŞLERE İMZA ATIYOR

MUSTAFA ÇETİN KAPAKLI İLÇESİNDE FARK YARATAN İŞLERE İMZA ATIYOR

KAPAKLI İLÇESİNDE FARK YARATAN İŞLER

ABONE OL
Ocak 13, 2023 10:49
MUSTAFA ÇETİN KAPAKLI İLÇESİNDE FARK YARATAN İŞLERE İMZA ATIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ il genelinde OSB’lerde faaliyet gösteren fabrikaların sahiplerinin hayr işlemek adına bölgede ihtiyaç olan yerlere okul yaptırdıklarını zaman zaman haber yaptık. Fakat ilk defa Tekirdağ ilçelerinden bir belediye başkanı iş dünyasının önde gelen isimlerini kendi ilçesinde ardı ardına okullar yapmalarına ikna etti.

KAPAKLI’YA OKULLAR ARDI ARDINA YAPILIYOR

Okulların ardı ardına yapılmasına vesile olan isim Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin. Kapaklı’da OSB’de faaliyet gösteren fabrikaların sahiplerinin ilçede hayr işlemek adına okullar inşaa etmelerine iş dünyasının önde gelen isimlerini ikna ediyor.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Koçak Farma Yönetim Kurulu Başkanı Ender Koçak tarafından İnönü Mahallesi’ne 21 derslikli Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu ilçeye kazandırıldı.

İş dünyasının önemli isimlerinden olan hayırseverlerle yaptığı görüşmeler ve gerçekleştirdiği girişimler neticesinde ilçeye yeni okullar kazandırılıyor.

Kapaklı Belediyesi Ak Partili Başkan Mustafa Çetin “Yapılan okullar Kapaklı ilçemizde yaşayan çocuklarımızın ve gençlerimizin ilçemizde okuyup yarının dünyasına nitelikli yetişmeleri için oldukça önem taşıyor. Takdir edersiniz ki yapılan okulları belediye bütçesi ile yapmamız imkansızdı. Bizler de Kapaklı ilçemizde yer alan OSB’lerde faaliyet gösteren fabrikaların sahipleri ile bir araya geldik. İlçemizin okul ihtiyacını dile getirdiğimiz bu görüşmelerde kendilerinin hayr işlemek adına yapabilecekleri en güzel yatırımın okul olacağı konusunda kendilerini ikna ettik.

Sağ olsunlar Kapaklımıza okullar ardı ardına inşaa ediliyor biten okulların yanı sıra halen inşaatları devam eden okullarımız var. Bu vesile ile hayr sever Koçak Farma Firması sahibi işadamlarımızdan sayın Ender Koçak’ın yaptırdığı Nazmiye Seyfettin Koçak Ortaokulu için, MTB İnan Makine Sanayii ve Tic. yapımı devam eden Zeliha Mehmet Tuşçuoğlu Ortaokulu için, Türk Metal Sendikası tarafından yapımı devam eden Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için, teşekkür ederim. Belediyemizin de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğiyle Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılacak 16 derslikli ilkokulun protokolü imzalandı yakında temeli atılacak. Allah her birinden razı olsun” dedi.

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyette bulunan MTB İnan Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Cumhuriyet Mahallesi’ne 24 derslikli Zeliha Mehmet Tusçuoğlu Ortaokulu yapımı devam ediyor.
Türk Metal Sendikası tarafından Karaağaç Mahallesi’ne
24 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapımı devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.