DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
BAŞKAN HİKMET ATA ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN HİKMET ATA ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Tekirdağ’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri onuruna kahvaltı düzenledi.

ABONE OL
Ocak 13, 2023 11:00
BAŞKAN HİKMET ATA ÇALIŞAN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Tekirdağ’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri onuruna kahvaltı düzenledi. Kasaba Restoran’da gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Hikmet Ata ‘’Sizlerle sürekli iletişim halinde olmayı dün olduğu gibi bugün ve sonrasında da sürdüreceğiz. Hep birlikte Marmaraereğlisi’ni geleceğe taşıyacağız’’ dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Tekirdağ’daki basın mensuplarını unutmayan Belediye Başkanı Hikmet Ata, gazetecilerin onuruna kahvaltı düzenledi. Marmaraereğlisi Kasaba Restoran’da, gerçekleştirilen kahvaltıda Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Bahattin Çavdar, yayın hayatına devam eden yerel gazete, televizyon, internet sitesi ve ulusal haber ajansları çalışanları katıldı.

Başkan Hikmet Ata basın mensuplarının gününü kutlayarak ‘’Davetimize teşrif eden siz değerli arkadaşlarımıza, dostlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah her günümüz böyle olur. Hep birlikte ilçemize katkı sağlıyoruz. İlçemizin sorunlarını birlikte çözüyoruz. Bizim göremediklerimizi bizlere gösteriyorsunuz. Dolayısıyla bizlere yol gösterici oluyorsunuz. Basın, sesimizi halkımıza duyurmada en önemli gücümüz.

Sizler çalışmalarınızla toplumu aydınlatan birer ışıksınız. Siz ne kadar güçlü olursanız bizler de yolumuzu o kadar net görürüz. Bir anlamda siz bizim elimiz dilimiz ve sesimizsiniz. Göreviniz halkın bilgi almasını sağlamak. Bu görevi de yerine getirebilmeniz için biz elimizden geleni yapacağız.Her gün binlerce habere imza atarak, bunları toplumla buluşturan kamuoyuna yön veren gece gündüz demeden çalışan siz değerli basın mensuplarının gününü kutluyor ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

Başkan Hikmet Ata konuşmasının devamında kentte tamamladıkları ve hayata geçirecekleri hizmet ve projelerden söz etti. Basın mensuplarının sorularının cevaplanması, hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından program son buldu.

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.