DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21693170,18%
Tekirdağ
17°

KAPALI

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
HANGİ KÖFTECİ DAHA BAŞARILI OLUR?

HANGİ KÖFTECİ DAHA BAŞARILI OLUR?

Lambadaki Cin kıssadan hisse "ESKİDEN TEKİRDAĞ KÖFTESİ MEŞHURDU, ŞİMDİ (SİYASET'TE) KÖFTECİLERİ MEŞHUR"

ABONE OL
Aralık 8, 2022 19:22
HANGİ KÖFTECİ DAHA BAŞARILI OLUR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ’da siyasette dikkatinizi çekmiştir CHP İl Başkanı olarak Köfteci Volkan Nallar’ı (Tarihi Ali Baba Köftecisi) ondan önce iki siyasetçi daha siyasi partilerde üst düzey yönetici oldular biri Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan (Özcanlar Köfte)  bir diğeri de İYİ Parti eski Süleymanpaşa ilçe başkanı ve yakın gelecekte de İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı olacağı tahmin edilen Ali Darıcı (Merkez Lokantası) bu üç siyasetçinin de ortak noktası Tekirdağ’da gıda sektöründe köfteci olması. Ayrı siyasi görüşlerdeki bu üç siyasetçi arasında Köfte savaşı başlar mı? Rekabet en azından Köfteye ucuzluk getirir mi? zaman gösterecek.

TEKİRDAĞ’DA SİYASET KÖFTECİLERE EMANET!

Ülkenin kaderini belirleyecek olan tarihi seçime aylar kala Tekirdağ’da AK Parti’yi destekleyen Özcanlar Köfte’nin mi, yoksa CHP’nin gözdesi Tarihi Ali Baba Köftecisi’nin mi, yoksa Merkez Lokantası’nın mı? Siyaset’te daha iyi performans sergileyeceği merak konusu. 

Her biri kendi işlerinde başarılı bu üç ismin de Tekirdağ’ımızın lezzetlerinden en meşhuru Köfte’de birer uzman olmaları şaşırtıcı değil mi?

Bence hiçte şaşırtıcı değil, Türkiye’de siyaset vatandaşın önce midesinden geçiyor. Net.

TV’DE “YEMEKTEYİZ SİYASET” ÇEKİLSE BU ÜÇ BAŞARILI SİYASETÇİMİZİN KATILMASINI DİLERDİM…

TEKİRDAĞ KÖFTESİNİ SEVMEYEN VAR MI?

Bu bir tesadüf müdür bilmem ama, halkın kalbine giden yol midesinden geçer sözü Tekirdağ’da özellikle de siyaset’te tanımını bu sonuçlara göre tam bulmuş oluyor.

KÖFTECİLER SİYASETE DEĞİL’DE KÖFTEYE UCUZLUK GETİRİR Mİ?

Et ve et ürünlerinin fiyatları malum. Vatandaşın sağlıklı beslenmesinde et ve et ürünleri hayati değerde önemli.

Ak Parti, CHP, İYİ Parti’de il başkanlıklarında köftecilerin olması iyi bir şey bence. Şu açıdan bakalım, üç farklı siyasi partinin il başkanları Köfteci olunca belki siyasette bir uzlaşı ve ya ortak dil bulamasalar da, belki köfteyi vatandaşımıza daha ucuza nasıl yedirebiliriz konusunda bir paydada buluşabilirler kim bilir!

Hani hiçte fena olmaz diyorum…

Lambadaki Cin kıssadan hisse “ESKİDEN TEKİRDAĞ KÖFTESİ MEŞHURDU, ŞİMDİ (SİYASET’TE) KÖFTECİLERİ MEŞHUR”

NOT: İyi de Lambadaki Cin İYİ Parti de Ali Darıcı bir önceki Süleymanpaşa İl Başkanıydı, İl başkanı değil ki, diyen olacaktır. Merak etmeyin Ali Darıcı İYİ Parti’de Sertaç Alkaya sonrası İl başkanı olur. Net.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r