DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
CÜNEYT YÜKSEL “BAKARIZ DEĞİL, YAPARIZ BELEDİYECİLİĞİ İLE GELİYORUZ”
  • Lambadaki Cin
  • Gündem
  • CÜNEYT YÜKSEL “BAKARIZ DEĞİL, YAPARIZ BELEDİYECİLİĞİ İLE GELİYORUZ”

CÜNEYT YÜKSEL “BAKARIZ DEĞİL, YAPARIZ BELEDİYECİLİĞİ İLE GELİYORUZ”

ABONE OL
Mart 30, 2024 14:47
CÜNEYT YÜKSEL “BAKARIZ DEĞİL, YAPARIZ BELEDİYECİLİĞİ İLE GELİYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhur İttifakı’nın Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ için geleceği şekillendirecek vizyoner projelerini anlattı. Yüksel’in Tekirdağ’ın geleceği için duyurduğu projeler arasında öncelikli olarak Deprem gerçeği ve kentsel dönüşümün ciddiyet ile hemen ele alınacağına dikkat çekerken, TESKİ ile Türkiye’nin en pahalı suyunu yıllarca kullanan halkımıza buradan bir müjde vermek istiyorum Türkiye’nin en ucuz ve kaliteli suyunu evlerimizde kullanacağız.

Engelsiz Yaşam Merkezi, Emekli Aktivite Merkezi, Huzurevi ve Gündüz Bakım Merkezi gibi önemli sosyal tesisler bulunuyor.

“TEKİRDAĞ HEPİMİZİN”

Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, yıllarca hizmet veriliyormuş gibi yapıp yatmışlar. Halkımız oyunu verip belediye başkanlığına getirdiyse o dakikadan sonra gece gündüz demeden ilimizin refahı ve gelişmesi için canla başla çalışmalıyız. Ulaşımda 2024’te artık hafif raylı sistemleri konuşmaya değil ilçelerimizde kullanıma koymalıyız. Yıllarca her hizmette “BAKARIZ” diyerek halkımızı oylayan CHP belediyecilik anlayışı ile hizmet görmeyen Tekirdağımızda 31 Mart sonrası “BAKARIZ DEĞİL YAPARIZ” belediyeciliği ile hızlı ve memnun edici hizmetlerimiz ve projelerimizle birlikte çalışacağız. Tekirdağ hepimizin ve her şeyin en iyisini hak ediyor.” dedi.

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.