DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22331770,62%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
MUSTAFA ÇETİN: “DEĞİŞİMİN VE GELİŞİMİN DEVAMI İÇİN GELİYORUZ”
  • Lambadaki Cin
  • Gündem
  • MUSTAFA ÇETİN: “DEĞİŞİMİN VE GELİŞİMİN DEVAMI İÇİN GELİYORUZ”

MUSTAFA ÇETİN: “DEĞİŞİMİN VE GELİŞİMİN DEVAMI İÇİN GELİYORUZ”

ABONE OL
Mart 30, 2024 14:47
MUSTAFA ÇETİN: “DEĞİŞİMİN VE GELİŞİMİN DEVAMI İÇİN GELİYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin; “Müsterih olun, rahat olun. Bir kez daha geliyoruz. Gönül belediyeciliğinin devamı için geliyoruz. Değişimin ve gelişimin devamı için geliyoruz. Sosyal belediyeciliğin devamı için geliyoruz. Spor kenti Kapaklı anlayışının geleceği için geliyoruz. Aynı aşk ve aynı heyecanla ‘İşimiz gücümüz Kapaklı’ demek için daha güçlü geliyoruz”

“Müsterih olun, rahat olun. Bir kez daha geliyoruz.”

“HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”

Kapaklı’da beş yıllık başarılı belediye başkanlığı ve beğenilen hizmetleri sonrası 2024 yerel seçimlerinde Yeniden aday gösterilen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “5 yıl boyunca ayrıştırmadan, kimseyi ötekileştirmeden, birleştiren bir anlayışla Edirne’den Kars’a, Samsun’dan Hatay’a, Trakya’dan Anadolu’ya tüm hemşehrilerimizi kucaklayarak tüm farklılıklarımızı zenginlik bilerek ‘önce Kapaklı’ anlayışıyla değişen ve gelişen bir Kapaklı için çalıştık. Sadece seçim zamanı değil, 5 yıl boyunca işimiz gücümüz Kapaklı dedik. Halka hizmet Hakk’a hizmettir ilkesiyle kentimize olan sevdamız, aşkımız ve azmimizle gecemizi gündüzümüze kattık, Kapaklı’ya değer kattık. Aşkla çalışan yorulmaz diyerek bize teslim ettiğiniz mukaddes emanetin sorumluluğunu bilerek, kaybedilen zamanı telafi etmek için, Kapaklı’mızın makus tarihini değiştirmek için her alanda birçok hizmeti, projeyi hayata geçirdik ve kentimizde ilklere imza attık. Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi vatanını en çok seven işini en iyi yapandır anlayışıyla bugün yeniden ilk günkü aşk ve heyecanla, tevazu, gayret samimiyetle, Rabbimin izni ve sizlerin desteğiyle değişen ve gelişen bir Kapaklı için gönülden çalışmaya devam etmeye biz hazırız ve kararlıyız” dedi.

“MÜSTERİH OLUN”

Vatandaşlara açık yüreklilikle seslenen Çetin, “Müsterih olun, rahat olun. Bir kez daha geliyoruz. Gönül belediyeciliğinin devamı için geliyoruz. Değişimin ve gelişimin devamı için geliyoruz. Sosyal belediyeciliğin devamı için geliyoruz. Spor kenti Kapaklı anlayışının geleceği için geliyoruz. Aynı aşk ve aynı heyecanla ‘İşimiz gücümüz Kapaklı’ demek için daha güçlü geliyoruz” diye konuştu.

“SÖZ VERİYORUZ”

Kapaklı’nın hizmete ve yatırıma aç olduğunu dile getiren Çetin; “Hem pandemi hem de deprem bölgesinde çok farklı konularla meşgul olmak zorunda kaldık. Vatandaşlarımızın teveccühünü sahada görüyoruz ve bununla gurur duyuyorum. Daha fazla çalışmak için de motive oluyorum. Kapaklı yeni ilçe olması dolayısıyla çok fazla hizmete, yatırıma aç. İnşallah bu dönem ustalık dönemi olarak sizlere daha büyük projeleri hayata geçirmenin, büyükşehir belediye başkanımız sayın Cüneyt Yüksel’le birlikte ve AK Parti’nin bakanlarıyla, cumhurbaşkanımızla bambaşka bir yere getirmenin sözünü veriyoruz” dedi.   Başkan Çetin, yeni dönem için hazırladıkları Kapaklı Belediyesi Projelerini, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi projelerini ve devlet tarafında hayata geçirilecek projelerden bahsederken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.