DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21639850,43%
Tekirdağ
15°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
<strong>CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN</strong> <strong>‘’TEKİRDAĞ’I ALIYORMUYUZ’’</strong>
  • Lambadaki Cin
  • Gündem
  • CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ‘’TEKİRDAĞ’I ALIYORMUYUZ’’

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ‘’TEKİRDAĞ’I ALIYORMUYUZ’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şarköy’de Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katıldığı toplu iftar programına telefonla bağlanarak; “Cüneyt kardeşimizle, İnşallah yeni bir dönemi Tekirdağ’da başlatalım!” diyerek Tekirdağlılar’dan destek istedi.

ABONE OL
Mart 22, 2024 23:52
<strong>CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN</strong> <strong>‘’TEKİRDAĞ’I ALIYORMUYUZ’’</strong>
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cüneyt Kardeşimizle inşallah yeni bir dönemi Tekirdağ’da başlatalım!!!

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat, Bugün Tekirdağ’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İl Binasında teşkilat mensupları tarafından karşılanan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat, 100.Yıl sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Ziyaretleri kapsamında Malkara İlçesini ziyaret eden Bolat, Malkara Organize Sanayi Bölgesinde bulunan İş insanları ile bir araya geldi.

Ziyaretleri kapsamında Bakan Bolat’a AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül ve Gökhan Diktaş eşlik etti.

Malkara Programı ardından İftar Programı için Şarköy’e hareket eden Ticaret Bakanı Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat, İftar programı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon bağlantısı kurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı’nın yoğun kalabalığa seslenmesini sağladı.

Telefon bağlantısında yoğun kalabalığa hitap eden Recep Tayyip Erdoğan;

‘’İftarınız mübarek olsun. Allah Tuttuğunuz oruçları kabul buyursun. Başı Rahmet, Ortası Mağfiret, sonu ebedi azabdan kurtuluş olan Mübarek Ramazanı şerifimizi artık yarıladık. Çok yorucu bir maratonun içerisindeyiz. Bugün Karabük ve Çankırı illerini ziyaret ettim.Yoğun kalabalıklar vardı meydanlarda. Hissettiğim havaya göre bu illerimizde inşallah belediyeler artık bizim olacak.İnşallah 31 Martta Şarköy’de Belediyeyi alıyormuyuz.?? Buna Hazırmıyız? Bu vesileyle Tekirdağ’ıda alıyormuyuz.? Bu müjdeyi ben sizlerde görüyorum. Bu katılıma göre inşallah 31 mart akşamıda bu müjdeyi alacağız ve Tekirdağ’ı bu CHP yönetiminden kurtaralım diyorum.

Cüneyt Kardeşimizle inşallah yeni bir dönemi Tekirdağ’da başlatalım. Geriye kalan şu kısa sürede yoğun bir çalışma yapalım, Ana kadame, Kadın kolları, Gençler hep birlikte bu çalışmayla Tekirdağ’ıda Şarköy’ü de alalım. 31 Mart gecesi bu müjdeyi sizlerden bekliyorum dedi

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ‘’TEKİRDAĞ’I ALIYOR MUYUZ?”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şarköy’de Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da katıldığı toplu iftar programına telefonla bağlanarak; “Cüneyt kardeşimizle, İnşallah yeni bir dönemi Tekirdağ’da başlatalım!diyerek Tekirdağlılar’dan destek istedi.

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat, Tekirdağ’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, yerel esnaf ve iş insanlarıyla buluştu. AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül ve Gökhan Diktaş’ın eşlik ettiği ziyaretlerde, Bakan Bolat, ilk olarak Süleymanpaşa ilçesindeki 100. Yıl Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, “hayırlı işler” dileklerinde bulundu.

Ardından, Malkara Organize Sanayi Bölgesi ziyareti kapsamında, ilçenin iş insanlarıyla bir araya gelen Bakan Bolat, ileriye dönük projeler ve iş birlikleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Malkara programının ardından Bakan Bolat ve beraberindeki heyet, iftar programı için Şarköy’e hareket etti.

İftar programının ardından gerçekleştirilen telefon bağlantısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şarköy’deki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, “İftarınız mübarek olsun. Allah tuttuğunuz oruçları kabul buyursun,” diyerek başladığı konuşmasında, Ramazan ayının önemine değindi ve 31 Mart yerel seçimlerine vurgu yaptı. Karabük ve Çankırı ziyaretlerindeki yoğun katılımlara işaret eden Erdoğan, “İnşallah 31 Mart’ta Şarköy’de ve Tekirdağ’da belediyeleri alıyor muyuz? Bu müjdeyi sizlerden bekliyorum,” diyerek Tekirdağ için yeni bir dönemin başlangıcını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cüneyt Kardeşimizle inşallah yeni bir dönemi Tekirdağ’da başlatalım” diyerek, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’e destek çağrısında bulundu ve 31 Mart seçimlerine kadar yoğun çalışma çağrısı yaptı.

.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r