DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21624080,36%
Tekirdağ
15°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
EŞ BAŞKAN EKREM Mİ OLACAK?

EŞ BAŞKAN EKREM Mİ OLACAK?

2024 Yerel seçimlerinde CHP Süleymanpaşa belediye başkan adayı gösterilen Volkan Nallar siyasi söylemlerinde sürekli "MUTLU KENT" vurgusu yapması ve proje listesi olarak ortaya koyduğu vaadler Ekrem Eşkinat dönemini çağrıştırdığından halk arasında Volkan Nallar'ın arkasında Ekrem Eşkinat aklı mı var düşüncelerinin konuşulmasına sebep oldu.

ABONE OL
Mart 29, 2024 19:39
EŞ BAŞKAN EKREM Mİ OLACAK?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TALİMATLAR EKREMDEN Mİ?

Süleymanpaşa ilçesinde 2014-2019 yılları arasında belediye başkanlığı görevini üstlenen Ekrem Eşkinat’ın dönemi, bazı kesimler tarafından eleştirilmişti. Başkanlık süresi boyunca, özellikle heykeller ve konserler gibi etkinliklerle ön plana çıkmıştı. Ancak, bu etkinlikler ve yönetim tarzı, toplumun bazı kesimlerinde tepkilere neden olmuştur.

Bu tepkilerin bir sonucu olarak, 2019 yerel seçimlerinde Süleymanpaşa ilçesindeki belediye başkanlığı CHP’den Ak Parti’ye geçmiştir. Bu siyasi değişiklik, halkın beklentilerine daha iyi cevap verebileceği düşünülen bir yönetim anlayışına yönelik bir tercih olarak değerlendirilmiştir.

Yerel seçimlerde yaşanan bu değişiklik, belediye başkanlığı görevinin yönetim tarzı ve halkın beklentileri açısından önemli bir dönüm noktası olmuştur. Yeni dönemde, Ak Parti’nin Süleymanpaşa ilçesindeki belediye başkanlığı görevini Cüneyt Yüksel’in üstlenmesiyle birlikte, farklı politikalar ve hedeflerin uygulanması ile ortaya konan gönül belediyeciliği halkın beğenisi ve sevgisiyle karşılaşmış, Cüneyt Yüksel’in bu hizmetleri ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişimine yönelik yeni bir perspektif sunmuştur.

VOLKAN NALLAR’IN AKIL HOCASI EKREM EŞKİNAT MI?

2024 Yerel seçimlerinde CHP Süleymanpaşa belediye başkan adayı gösterilen Volkan Nallar siyasi söylemlerinde sürekli “MUTLU KENT” vurgusu yapması ve proje listesi olarak ortaya koyduğu vaadler Ekrem Eşkinat dönemini çağrıştırdığından halk arasında Volkan Nallar’ın arkasında Ekrem Eşkinat aklı mı var düşüncelerinin konuşulmasına sebep oldu.

NALLAR’IN EKREM EŞKİNAT DÖNEMİNDE MECLİS ÜYESİ OLMASI ENGELLENMİŞTİ!

Volkan Nallar Tekirdağspor’da yönetimindeyken Polis’e hakaretten hüküm giymesi sebebi ile Ekrem Eşkinat döneminde meclis üyesi olması engellenmişti. İşte o Ekrem Eşkinat 2019’da Cüneyt Yüksel’e karşı kaybettiği belediye başkanlığını Volkan Nallar’a akıl hocalığı yaparak ikinci başkanlık dönemini mi yaşayacak deniyor.

EKREM EŞKİNAT EŞ BAŞKAN MI OLUYOR?

Ekrem Eşkinat yaşadığı telefon’dan tenasül organını gösterme kazası sonrası CHP’den ihrac edilmişti. Son duyumlara göre CHP genel merkezi kendisini affetmiş. Ekrem Eşkinat’ın CHP’ye yeniden üye olduğu söyleniyor. Böylelikle siyaset kulvarına geri dönen Eşkinat Volkan Nallar’ın arkasındaki kişi olarak konuşuluyor. Haliyle de “Ekrem Eşkinat Volkan Nallar seçimi kazanırsa 2. dönemini yaşar, Süleymanpaşa belediyesi eş başkanı olur” deniyor.

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r