DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22366412,75%
Tekirdağ
29°

AÇIK

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

1

BEĞENDİM

ABONE OL

KARALAMA İLE DEĞİL BELGELERLE KONUŞACAKSINIZ! “TEKLİF TOPLAMA YETKİSİ BİZDE DEĞİL, BELEDİYEDE”

Kapaklı Belediyesi’nin iştirak şirketi olan Kent A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Yerlioğlu, yaptığı basın açıklamasıyla Kent A.Ş. ile ilgili iddialara cevap verdi. Yerlioğlu, yaptığı basın açıklamasıyla Kent A.Ş. ile ilgili iddialara cevap verdi. Yerlioğlu, “Ben şirketimi bizzat kendi yöntemlerimle check ettim. Ben çalışanlarıma, arkadaşlarıma güveniyorum. Bir tek kaşe bizim Kent A.Ş.’nin bünyesinde bulunmamıştır. Ortaya çıkartılan bir liste var. O listedeki şirketlerimizden ben Kent A.Ş. adına özür diliyorum” dedi.

“KAPAKLI HALKINA HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Kent A.Ş. olarak kuruldukları günden itibaren yaptıkları çalışmaları anlatan Yerlioğlu, “Bizler bu kadar işleri yaparken, dar bir kadroyla çalışıyoruz. Elbette çok büyük yoğunluklar var. İlk kez kurulan şirket ve birçok faaliyet alanına birden giren bir şirket. Gerekli çalışmaları, gerekli üretimleri yaparak Kapaklı halkına hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Yerlioğlu açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

“BİZİM DOĞRUDAN TEMİN EVRAKI DİYE TEK BİR EVRAKIMIZ YOK”

“270 kaşeden bahsediliyor. Siz şirketinizde bu kaşelere denk geldiniz mi, bu kaşelerle ilgili bir araştırma içine girdiniz mi?” sorusuna cevap veren Yerlioğlu, “Ben şirketimi bizzat kendi yöntemlerimle check ettim. Ben çalışanlarıma, arkadaşlarıma güveniyorum. Bir tek kaşe bizim Kent A.Ş.’nin bünyesinde bulunmamıştır. Ortaya çıkartılan bir liste var. O listedeki şirketlerimizden ben Kent A.Ş. adına özür diliyorum. O şirketler bizim tedarikçilerimiz ya da alışveriş yaptığımız firmalar. O listenin o şekilde çıkartılması beni üzdü. Bu isimlerin burada anılmasından dolayı üzüldüm” dedi.

CHP KAPAKLI İLÇE BAŞKANI ERDİNÇ YILMAZ’DAN SUÇ DUYURUSU!

Kentaş ile ilgili iddiaları yargıya taşımak adına CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “SAHTE KAŞE” iddiaları ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

“TEKLİF TOPLAMA YETKİSİ BELEDİYEDE”

Teklif toplama yetkisinin belediyede olduğunu söyleyen Yerlioğlu, “Biz Kent A.Ş. olarak teklifimizi verir. Onlar diğer yerlerden tekliflerini alır” dedi. Basın toplantısında Kent A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Osman Orhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Naciye Topçu da hazır bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.