DOLAR 32,2806 -0.18%
EURO 34,8023 -0.05%
ALTIN 2.408,630,64
BITCOIN 20707460,36%
Tekirdağ
19°

AÇIK

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
BİLEĞİNİN GÜCÜ İLE KAZANDI

BİLEĞİNİN GÜCÜ İLE KAZANDI

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı Müge Yıldız Topak, Ergene Belediye Başkanlığına seçildi.

ABONE OL
Nisan 2, 2024 22:58
BİLEĞİNİN GÜCÜ İLE KAZANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ERGENE’NİN İLK KADIN BELEDİYE BAŞKANI OLDU

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı Müge Yıldız Topak, Ergene Belediye Başkanlığına seçildi. Seçim yarışına giren Müge Yıldız Topak yüzde 44,73 oyla Ergene’nin yeni Belediye Başkanı oldu. Ergene’nin ilk kadın belediye başkanı seçilen Topak, “Ergene’de biz büyük bir aileyiz. Bu başarı hepimizin başarısı. Ergene’miz 10 yıldır almadığı hizmeti bizlerle birlikte alacak, Ergene’yi yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

Ergene’de Yeni Bir Dönem: Müge Yıldız Topak’tan Kararlılık Dolu Mesajlar
Cumhur İttifakı’nın Ergene Belediye Başkan adayı Müge Yıldız Topak, komşularıyla bir araya gelerek Ergene’nin geleceği için umut dolu mesajlar verdi. Hazırladıkları projelerle Ergene’nin kalkınması ve gelişmesi için kararlı olduklarını ifade etti.

Müge Yıldız Topak’la ilgili, “O benim çırağım dahi olamaz, seçimi büyük oy farkıyla kazanacağım” demişti. Müge Yıldız Topak, 18 bin214 oy alarak resmi olmayan sonuçlara göre Ergene’nin yeni belediye başkanı seçildi.


YÜKSEL 2 DÖNEM SONRA KAYBETTİ
Cumhur İttifakı’nın AK Parti Ergene Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Müge Yıldız Topak, sandıkların açılmasıyla seçimde yüzü gülen taraf oldu. Müge Yıldız Topak Ergene’de yüzde 44,73 ile seçimi kazandı. Ergene’de 2 dönem belediye başkanı olarak görev yapan Rasim Yüksel ise yüzde 39,51’de kaldı. Yüksel’e fark atarak seçimi kazanan Müge Yıldız Topak Ergene’nin ilk kadın belediye başkanı oldu.
Cumhur İttifakı’nın AK Parti adayı Müge Yıldız Topak seçim sonuçlarının ardından, AK Parti ilçe binasında coşkulu bir şekilde karşılandı. AK Parti ilçe binası önünde toplanan kalabalık, sevinç gösterileriyle seçim zaferini kutladı.


‘ERGENE 10 YILDIR ALAMADIĞI HİZMETLERE KAVUŞACAK’
“Ergene’yi hep birlikte inşaa edeceğiz” diyen Müge Yıldız Topak, “Ergene halkının büyüklerimizin, kardeşlerimizin iyi gününde kötü gününde yanında olmaktan biz her zaman mutlu olduk. Onlar da bizi hiç yalnız bırakmadı. Ben hangi yola çıksam hep yanımda oldular, bana destek verdiler. Biz Ergene’de büyük bir aileyiz, ilçe başkanımız, milletvekillerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız yönetimimiz hep bize sahip çıktılar, meclis başkanımız hepimize babalık yaptı. Bugün ki başarı hepimizin başarısı. İnşallah Ergene’miz 10 yıldır almadığı hizmeti bizlerle birlikte alacak, Ergene’yi hep birlikte inşa edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

“DESTEĞİNİZ BİZLERE GÜÇ VERDİ”


Topak, “Saygıdeğer hemşehrilerim, değerli komşularım, seçim sürecinin sona ermesi ve bizlere göstermiş olduğunuz büyük teveccüh neticesinde, Ergene Belediye Başkanlığı görevini üstlenme şerefi bana nasip oldu. Seçim sürecinde bizlere destek olan, önerileri ve samimi gayretiyle yanımızda olan tüm hemşehrilerimize minnettarlığımı ifade etmek isterim.  Sizlerin desteği, bizlere güç vermiş ve bu yolda yürümek için daha da büyük bir azim kazandırmıştır. Şimdi, sizlerin bize olan inancınızı boşa çıkarmamak için, daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha gelişmiş bir Ergene için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi. 


“ÇABA VE GAYRETİNİZ BU BAŞARININ EN BÜYÜK TEMELLERİNDEN BİRİ OLDU”


Seçim kampanyası sürecinde, birlik ve beraberlik içerisinde omuz omuza vererek çalışan Cumhur İttifakı teşkilatlarına, gönüllülere ve tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sunan Topak, “Sahada verdiğiniz emek, gösterdiğiniz çaba ve gayretiniz bu başarının en büyük temellerinden biri olmuştur. Her birinizin katkısı, bu kutlu yolda attığımız adımların sağlam ve emin olmasını sağlamıştır. Allah razı olsun. Bu seçimin Ergene’miz için yeni başlangıçlara vesile olmasını diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve mutluluk dolu yarınlar için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 


“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”


Müge Yıldız Topak, “Geleceğimiz için umutla doluyuz ve bu umudu gerçeğe dönüştürmek için sizlerle birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Kapımız, gönlümüz sizlere her zaman açık olacaktır. Yolumuz uzun, işimiz zor olabilir; ancak birlikte olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur. Ergene’mizi hep birlikte, el ele, gönül gönüle yeniden inşa edeceğiz. Sizlerin desteği ve inancı sayesinde yarından tezi yok gönül belediyeciliği anlayışıyla, Ergene’miz için gece gündüz demeden çalışmalarımıza başlayacağız.  Bu onurlu görevi üstlenirken, Ergene’mizin her bir ferdi için, hiçbir ayırım yapmadan var gücümüzle çalışacağımızın sözünü tekrar veriyorum Bu duygu ve düşüncelerle, bize olan inancınız ve destekleriniz için bir kez daha teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Sizlere hizmet etmek, bir ömür boyu taşıyacağım en büyük onur olacaktır. Allah’a emanet olun” diye konuştu. 

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.