DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030,63%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
AKŞENER “BU ŞARKI BURADA BİTER”

AKŞENER “BU ŞARKI BURADA BİTER”

6'LI MASA DAĞILIYOR MU?

ABONE OL
Aralık 23, 2022 10:02
AKŞENER “BU ŞARKI BURADA BİTER”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için kullandığı ’16 milyon’ vurgusu üzerine bir eleştiri de bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘bu şarkı burada bitmez’ dediğini ve şu anda cumhurbaşkanı olduğunu hatırlatan Akşener, İmamoğlu içinde sadece 16 milyon çerçevesi içerisine koyulduğu takdirde şarkının biteceğini belirtti.

6’LI MASA DAĞILIYOR MU?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle verilen hapisı sonrası Saraçhane’de İmamoğlu ile gözde gösterisi yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener kendisine yönelik eleştirile cevap verirken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İmamoğlu’yla ilgili sözlerine de değindi. Katıldığı bir programda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’16 milyon’ vurgusunun sorulması üzerine Akşener, ‘bu şarkı burada bitmez’ dediğini ve şu anda cumhurbaşkanı olduğunu hatırlatan Akşener, İmamoğlu içinde sadece 16 milyon çerçevesi içerisine koyulduğu takdirde şarkının biteceğini belirtti. 

“BÖYLE YAPARSANIZ ŞARKI BİTER”

Akşener ’16 milyon’ konusuna ilişkin şu ifadeleri kullandı:

 “Sayın Erdoğan, oradan giderken bu şarkı burada bitmez dedi ve gerçekten bitmedi şu anda cumhurbaşkanı. Şimdi Sayın İmamoğlu’nun da bitmeyecek. Sadece 16 milyon çerçevesi içerisine koyarsanız o şarkı biter”

‘SÖYLEYENİ FENA ÇARPARIM’

İmamoğlu davasının ardından Saraçhane’ye gitmesiyle ilgili gelen eleştirilere ve ‘izin alma’ yorumlarına da sert tepki gösteren Akşener, Kılıçdaroğlu’nu aradığında telefonun kapalı olduğunu daha sonra Gültekin Uysalı aradığını söyledi ve “Yanlış anlaşılmasın izin almaya aramadım öyle bir durum yok. Gövde gösteresi yapmak istedim. Ben zaten kimseden izin alma mecburiyetim yok söyleyeni de fena çarparım” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NUN MUHTEMEL ADAYLIĞI

Kılıçdaroğlu’nun muhtemel cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Akşener, “İster hakkıdır. İstemek herkesin hakkıdır.  Buna farzı mahal denir ‘farzı mahal’i burada konuşamam gelsin görelim. Her şeyi partimizle konuşarak gittiğimiz için ona göre bir bakış açımız olacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.