DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352671,04%
Tekirdağ
29°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
AK PARTİ’DE TROLLERİN İSTEDİĞİ OLDU!

AK PARTİ’DE TROLLERİN İSTEDİĞİ OLDU!

İnanılmaz ama gerçek, sahte Trol hesaplar üzerinden yapılan saldırılara Ak Parti gibi kurumsallaşmış bir partiden seçilmiş başarılı bir belediye başkanını kurban verdiler.

ABONE OL
Ağustos 10, 2023 03:59
AK PARTİ’DE TROLLERİN İSTEDİĞİ OLDU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnanılmaz ama gerçek, sahte Trol hesaplar üzerinden yapılan saldırılara Ak Parti gibi kurumsallaşmış bir partiden seçilmiş başarılı bir belediye başkanını kurban verdiler.

BAŞARI CEZALANDIRILDI

Ak Parti’nin sadece Tekirdağ’da değil Trakya’da en başarılı belediye başkanıydı. CHP’nin korkulu rüyası olan başarılı belediye başkanı Cüneyt Yüksel kendi partisi tarafından adeta cezalandırıldı. Hem Parti tabanının hem de diğer partililerin sevgisini ve güvenini kazanan Süleymanpaşa Belediye Başkanına karşı yapılan bu haksız tutum özellikle Tekirdağ Süleymanpaşalılarda inanılmaz tepkilere neden oldu. Süleymanpaşalı seçmenlerin çoğu, “Ak Parti Tekirdağ’da belediye başkanı Cüneyt Yüksel’i görevinden alarak tarihi bir hata yapmıştır. Yerel seçimlerde sadece Süleymanpaşayı değil, Tüm Trakya’yı altın tepside CHP’ye kendi elleri ile sunmuştur.” demişlerdir.

BAŞKAN TAKDİR EDİLMESİ GEREKİRKEN GÖREVİNDEN ALINDI

Ak Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın son seçim öncesi İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde yurttaşlara seslenirken “Fitne tüccarlarına inat, 85 milyon olarak yarın sandıkları bayram yerine çevireceğiz. Provokasyona, kışkırtmaya asla gelmeyeceğiz. . Bizim tökezlememizi bekleyenlere, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere aradıkları fırsatı vermeyeceğiz” dememiş miydi?

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de Cumhurbaşkanımızın bu birleştirici halkı kucaklayıcı konuşmasını adeta taçlandırılan Kiraz festivali konser gecesinde takdir beklerken inanılmaz şekilde saldırıya uğradı.

MOSSO ÖZÜR DİLEDİ AMA TROLLER TATMİN OLMADI!

Şarkıcı Melek Mosso Konserinde sahneden daha önceki konuşması nedeniyle kırdığı herkesten özür dilediğini ifade etti, “Başka şekilde anlaşıldı ama şunu belirtmek isterim ki buna da inanıyorum bu acılar siyaset üstü acılardır. Şuna inanıyorum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bundan sonra bununla ilgili en sert uygulamaları, en sert düzenlemelerini yapacağına inanıyorum.” dedi.

Yaptığı şakanın maksadı aştığını vurgulayan Mosso, “Eğer burada maksadını aşan şakamdan, incinen, üzülen, kalbi kırılan bir tek kardeşim bile varsa ondan çok çok özür diliyorum ve yürekten özür diliyorum. Çünkü bizler böyle şeylerle ayrıştırılmayacağız, bizler böyle şeylerle karşı karşıya gelmeyeceğiz.

Biz Türk milleti olarak birbirini seven, dostluklarına güvenen, kardeşçe yaşayan, barış içinde yaşayan mükemmel bir millet olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Fakat konser sonrası bir çok sahte twetter hesapları üzerinden inanılmaz hakaretlere ve sinkaflı sözlere maruz kalan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in bu trol hesaplar üzerinden linç edilmeye, karalanmaya ve hedefe konma girişimi sonrası Ak Parti Genel Merkezince istifasını vermesi istendi.

AK PARTİ’DE TROLLERİN İSTEDİĞİ OLDU.

İnanılmaz ama gerçek, sahte Trol hesaplar üzerinden Ak Parti gibi kurumsallaşmış bir partiye seçilmiş bir başarılı bir belediye başkanını kurban verdiler. Tekirdağlılarda şok etkisi yaratan bu olay sonrası Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel’in Konser gecesi tüm görüşten herkesin sevgisini ve güvenini kazandığı fakat Ak Parti genel merkezi tarafından gördüğü bu haksız tutum karşısında sosyal medyada inanılmaz tepkiler oldu. Belediye başkanına yapılan bu haksızlıktan dolayı destek mesajları çığ gibi arttı.

TEKİRDAĞLILAR OYLARINI VERİP BAŞKAN YAPTIKLARI CÜNEYT YÜKSEL’İN HAKSIZ YERE GÖREVİNDEN ALINMASINA TEPKİLİ

Ak Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i oyları ile belediye başkanı yapan Tekirdağlılardan yaşanan anlamsız görevinden alma olayına tepkiler çığ gibi artmaya devam ediyor.

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.