DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
AK PARTİ’DE DEPREM, İYİ PARTİ’DE BAYRAM OLUR!

AK PARTİ’DE DEPREM, İYİ PARTİ’DE BAYRAM OLUR!

AK PARTİ’DE DEPREM, İYİ PARTİ’DE BAYRAM OLUR!

ABONE OL
Şubat 3, 2023 16:03
AK PARTİ’DE DEPREM, İYİ PARTİ’DE BAYRAM OLUR!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi iş adamı Ramazan Yaman’a İyi Parti kanadından bir transfer teklifi geldiği biliniyor. Yaman’a 2023 yerel seçimlerinde İYİ Parti Milletvekilliği 2. Sıra teklif edildiği ise bir başka siyaset bombası oldu.

AK PARTİ’DE İSTİFALAR ARDI ARDINA GELEBİLİR!

İş dünyasının başarılı isimlerinden olan Makina Mühendisi ve İş Adamı Ramazan Yaman’a Çorlu’dan ikinci sıra milletvekili adayı olması ve özellikle 27. dönemde Çorlu’nun hiç milletvekili temsilcisi olmaması nedeniyle bu boşluğu ilk genel seçimde kendisiyle doldurulmak istendiği siyaset kulislerine bomba gibi düştü.

Yaman daha önce Ak Parti ilçe başkanlığında aktif görev almış, yine ortaklarından Mustafa Güçlü ile Nazmi Yamanoğlu ile birlikte Ak Parti’de 20 yıldır aktif görev alan önemli siyasetçiler. Ortaklardan Mustafa Güçlü iki dönem Çorlu Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği yapmış, bir diğer ortağı olan Nazmi Yamanoğlu ise halen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunuyor. Yaman’ın İYİ Partiye geçmesi ile Binlerce Ak Parti üyesinin de İYİ Parti saflarına geçeceği konuşuluyor.

“MESTAN ÖZCAN’IN İLGİSİZLİĞİ HEPİMİZİ BEZDİRDİ!”

İş dünyasının başarılı ismi, Ak Parti’de 20 yıldır aktif görev alan Ramazan Yaman’ın “Ak Partide uzun yıllar aktif siyaset yaptım. Hiçbir dönem şimdi ki Mestan Özcan dönemindeki gibi ilgisiz ve siyasetten uzak bir dönem yaşamadım. Bu sebepler üst üste geldiği için yeni dönem de Çorlu, Ergene, Çerkezköy’de yer alan fabrikalar ve iş dünyası Türkiye’mizin ekonomisinde lokomotif rol oynamaktadır. Bu bölgede yer alan hem iş dünyasının hem de halkımızın mecliste temsil edilmesinin önemi büyük. Dolayısı ile halkımıza Tekirdağımıza hizmet etmek istiyorum. Bu sebep ile daha önce İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili sn. Enez Kaplan, ve il başkanımız sn. Gökhan Metiner bizlerle görüşerek güzel bir önride bulundular. Ziyadesi ile memnun oldum. 20 yıldır farkımıza varmayan Ak Parti’den sonra İYİ Parti’nin bu teklifi önemlidir.” Dedi.

İşadamı Ramazan Yaman’ı işyeri olan AYSAÇ Metal işleme merkezinde İYİ Parti Ergene ilçe başkanı Sadi Ersöz, İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Şaban Dursun, İYİ Parti İlçe Yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı Nazım Doğaner, ziyaret etti.

Ziyarette Yaman’ın iş ortaklarından iki dönem Çorlu Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği yapmış Mustafa Güçlü, halen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan bir diğer Nazmi Yamanoğlu’nun yanı sıra işletme müdürü Harun Yerce hazır bulundu.

İddia edilen transfer gerçekleşirse, haberin yerel ve ulusal basında yer alması sonucunda Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mestan Özcan’ın bu başarısızlığı karşısında il teşkilatına nasıl bir yaptırım ve ceza uygulayacağı merak edilen konular arasında yerini koruyor!

İYİ PARTİDEN BÜYÜK TRANSFER

Deneyimli siyasetçi, Çorlu-Ergene ve Çerkezköy’de sevilen işadamı Ramazan Yaman’ın İYİ Parti ikinci sıra milletvekilliğine garanti gözüyle bakıldığı yapılan konuşmalardan anlaşılmaktadır. Yaman “Siyasette hizmet etme zamanıdır. Bize verilen sorumluluğu sonuna kadar layıkı ile taşırız.  Çorlu-Ergene-Çerkezköy ülke ekonomimizin can damarıdır. 40 yıldır Tekirdağ’da iş üretiyor ekonomimize katkı vermeye çalışıyoruz. Bu bölgede 40 yıldır varız,  sorunları iyi biliyoruz. Bu bölgenin sesi olmak adına milletvekilliğini çok önemsiyoruz”  dedi

İYİ Parti ilçe Başkan ve yardımcıları daha sonra AYSAÇ Metal İşleme Merkezini yerinde inceledi.

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.