DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240,85%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkisindeki caddelerde yeterli hizmeti veremiyor diyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Vatandaş hangi cadde bize ait hangi yer değil bilmediğinden Kamuoyuna bir açıklama yapmak zorunda kaldık.” dedi.

Yüksel, “Süleymanpaşa belediyesinin halktan aldığı hizmet memnuniyeti,

Kadir Albayrak ve ekibini korkutmuş olacak ki, CHP’li Büyükşehir belediyesi hizmet vermesi gereken ama hizmet veremediği yerlerdeki sorumluluktan kaçarak suçu Süleymanpaşa belediyesine atmaktadır.” dedi.

Oysa halkımız şunu çok iyi bilmelidir ki, diyerek sözlerine devam eden Cüneyt Yüksel, “her defasında Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’a hizmet veremediğiniz cadde ve sokakları bize devredin. Biz her yere yetiştiğimiz gibi halkımızı mağdur etmeden hizmet kalitemizi o cadde ve sokaklara da taşıyabiliriz. dedim. Fakat onlar sorumluluktan kaçarak veremedikleri hizmetleri belediyemize yıkmaya çalışmaktadırlar. Belediye olarak bir KAMUOYU AÇIKLAMASI zorunlu hale gelmiştir.

Belediye Otobüs sayısı yetersizliğinden vatandaşlarımız zarzor kendilerine yer bulmakta, ulaşım fiyatlarının yüksekliğinden şikayetler tarafımıza dağ gibi olmuştur. Süleymanpaşa belediyesi Ulaşımdan sorumlu değildir. Fiyatlara da bir etkisi yoktur. TEKULAŞ Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin ulaşım hizmetlerinden sorumlu şirketidir. Biz sadece halkımızın şikayetlerini meclis toplantısında dile getirmekle yükümlüyüz bunun dışında bu konuda bir yetkimiz ve sorumluluğumuz yoktur.” diyerek bu yetki karmaşasını düzeltti.

Tekulaş ve TESKİ’nin Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e nasıl bir cevap vereceği merak edilmektedir.

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.