DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22413620,92%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞAKA GİBİ BELEDİYECİLİK

Süleymanpaşa yerel seçimlerinde CHP adına girdiği seçimi kazanan Volkan Nallar ve ekibinden 3 aydır doğru düzgün bir hizmet göremediğimiz gibi, bir önceki dönem Ak Parti Süleymanpaşa belediye başkanı Cüneyt Yüksel’in başarılı hizmetlerinde poz verip çalışıyor görüntüsü veriyorlar.

BELEDİYECİLİK Mİ OYNUYOR BUNLAR!

Cüneyt Yüksel’in Süleymanpaşa’daki başarılı icraatlerini inceleme gezisi düzenlemişler sanki, Volkan Nallar ve ekibi ortalıkta dolaşan aylak bakkal gibi hiç bir şeye hizmet etmedikleri gibi, Cüneyt Yüksel hizmetlerinin tamirini bile yapamıyorlar.

YAĞMUR GİDERLERİNİ ASFALTLA DOLDURDULAR

Nallar’ın başkan yardımcısı olan Burak Boğaç Baykal öyle bir tamir bakım gerçekleştirdi ki, Süleeymanpaşamızı tüm ülkeye rezil ettiği yetmiyormuş gibi, bu işten de zerre anlamadığı ortaya çıktı.

Değirmenaltı mahallemizde yağmur giderleri mazgalları ortadan kaybolunca, yağmur giderlerini asfaltla doldurdular.

ŞAKA GİBİLER

Türkiye belediyecilik tarihinde böylesi amatör ve rezil bir uygulama görülmedi. İnanmıyorsanız haberimi izleyin ya da bizzat bu adamların beceriksizliklerini gidin yerinde görün.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.