DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21639850,43%
Tekirdağ
15°

KAPALI

13:05

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
METROSEKSÜEL Mİ OLDULAR?

METROSEKSÜEL Mİ OLDULAR?

Son zamanlarda artık erkekler de bakımlı olmaya özen gösteriyor, Siyasette rekabetin insanları göründüklerinden daha genç görünmek adına estetiğin her türlü nimetinden faydalanmaya itiyor. işte Tekirdağ yerel seçimlerinden iki isim Kapaklı CHP Belediye başkan adayı İrfan Mandalı ve Marmaraereğlisi Memleket Partisi belediye başkan adayı Mithat Soylu son halleri ile görenleri şaşırtıyor

ABONE OL
Mart 4, 2024 11:04
METROSEKSÜEL Mİ OLDULAR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BOTOKSLU BAŞKANLAR DÖNEMİ BAŞLADI…

Son zamanlarda artık erkekler de bakımlı olmaya özen gösteriyor, kozmetik ürünler kullanıyor, estetik operasyonlar yaptırıyorlar, 2024 yerel seçimlerinde de bir çok belediye başkan adayı zamanın yaşlılık izlerinden kurtulmuşa benziyor.

2024 TEREL SEÇİMLERİNE “BOTOKS” DAMGASINI VURDU

Özellikle siyasette önceki hallerini bildiğimiz çok kişi birden yeniden siyaset sahnesine çıktıklarında görenleri son halleri ile şaşırttılar.

Özellikle Tekirdağ Kapaklı ilçesi eski belediye başkanı İrfan Mandalı seçim afişlerindeki fotoğrafı görenleri kendine hayran bıraktı. Mandalı son beş yılda adeta gençlik aşısı olmuşçasına farklılaşmıştı.

Bu gençlik aşısından vurulduğu iddia edilen bir diğer isim de Marmaraereğlisi Ak Parti eski ilçe başkanı Mithat Soylu oldu. Soylu 2024 yerel seçimlerine Memleket Partisinden başkan adayı olarak giriyor. Soylu’nun eski halinden eser kalmayan genç görüntüsü görenleri adeta şoka soktu.

METROSEKSÜEL BAŞKANLAR MI GELİYOR?

Uzun zamandır Türk magazin dünyasında sadece ünlü erkek isimler için duyduğumuz bir kelime olan “Metroseksüel kelimesi” dilimize İngilizceden girmiş ve TDK’ye göre metroseksüel kelimesi “BAKIMLI ERKEK” anlamına geliyor.

GENÇ GÖRÜNMEK HERKESİN HAKKI! AMA NEREYE KADAR?

Olduğu yaştan daha genç görünmeyi herkes ister. Beğenilme isteği insanın en temel duygularından biridir. Çocukluğumuzdan hatta bebekliğimizden itibaren hissederek büyüdüğümüz ve içimizde büyüttüğümüz bir duygu. Hem kadınlarda hem erkeklerde olan, doğal bir hissediştir bu. İki cins de hem karşı cins tarafından beğenilmek hem de karşısındaki eşinin beğeni uyandıracak tarzda bakımlı olmasını ister. Geçmişte ataerkil bir sosyal yapılanma içinde erkekler belki özenli bir bakım ihtiyacı hissetmediler. Ama günümüzün “eşitlikçi” ve “rekabetçi” ortamı erkekleri de bakımlı olmaya zorlamaktadır.

BOTOKSLU BAŞKANLAR MI GELİYOR?

Siyasette rekabetin insanları göründüklerinden daha genç görünmek adına estetiğin her türlü nimetinden faydalanmaya itiyor. Siyasetin gençlere bırakılması söylemleri arttıkça mevcuttaki adaylardan yaşı kemale erenler daha genç görünmek adına ama estetisyenlerin bıçağı altına yatıyor ama botoks aşısı oluyor.

İRFAN MANDALI 18’LİK DELİKANLI GİBİ OLMUŞ

işte Tekirdağ yerel seçimlerinde eskiden beridir siyaset sahnesinde olan iki isim yeni halleri ile görenleri oldukça şaşırttılar. Geçmiş dönemde CHP Kapaklı belediye başkanlığı görevini yapan İrfan Mandalı, 2024 yerel seçimlerinde yeniden CHP’den belediye başkan adayı olunca önce saç rengini sonra da yüzündeki gençleşmesi ile “YENİLENDİM” Mesajını seçim afişlerinden verdi.

MİTHAT SOYLU AYARI MI KAÇIRDI?İ

Marmaraereğlisi Ak Parti eski ilçe başkanı Mithat Soylu’da 2024 yerel seçimlerinde birden Memleket Partisinden belediye başkan adayı olarak parti genel başkanı Muharrem İnce’nin yanında verdiği fotoğrafta ismi bilenler kendisini tanıyamadı. Kim bu genç delikanlı dedirten bu değişimde biraz ayarı kaçırmış görünse de her iki başkan adayı da geçirdikleri operasyonlar sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri ile, “HERKES GENÇ GÖRÜNMEYİ HAK EDER” dedirtti.

ARTIK BAŞKAN ADAYLARINI SEÇİM ÖNCESİ VE SEÇİM SONRASI DİYE Mİ TANIMLAYACAĞIZ?

Yerel seçimlerde belediye başkan adaylarının seçim afişlerindeki görüntülerini görünce kendilerini sanıyorum artık; seçim öncesi ve seçim sonrası diye tanımlayacağız…

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r