DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343730,68%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
MADONNA TÜRKİYE’YE YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

MADONNA TÜRKİYE’YE YARDIM ÇAĞRISI YAPTI

Pop müziğinin dünyaca ünlü ismi Madonna, sosyal medya hesapları üzerinden Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye'ye yardım çağrısı yaptı.

ABONE OL
Şubat 15, 2023 09:33
MADONNA TÜRKİYE’YE YARDIM ÇAĞRISI YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pop müziğinin dünyaca ünlü ismi Madonna, sosyal medya hesapları üzerinden Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle Türkiye’ye yardım çağrısı yaptı.

Dünyaca ünlü pop müziği sanatçısı Madonna da, Türkiye’de yaşanan deprem felaketine sessiz kalmayan isimlerden oldu.

Instagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Madonna, şu ifadeleri kullandı: “Herkes Sevgililer Günü’nde Aşktan bahsediyor! Bu büyük depremde, büyük yıkım ve kayıp yaşayan Türkiye ve Suriye’ye tüm sevgimizi ve şifa enerjimizi gönderelim. 33.181 kişi öldü. Pek çok kişi orada evlerini ve işlerini kaybetti, sevdiklerinden bahsetmeye bile gerek yok. Tüm şehirler silindi. Kalp kırıyor! Bağış Yapmak İçin En İyi Yer – ahbap.org”

HALUK LEVENT TEŞEKKÜR ETTİ

Ahbap Derneği, müzisyen ve hayırsever Haluk Levent tarafından kurulan, dayanışmaya ve yardımlaşmaya dayalı bir sivil toplum kuruluşudur. 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17’de Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24’te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis’te büyük yıkıma yol açarken özellikle deprem bölgesindeki arama kurtarma ve depremzedelere yapılan yardımların en önemli adreslerinden biri ahbap oldu.

Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna’da instagram hesabından Türkiye’de ve Suriye’de meydana gelen deprem için yardım çağrısında bulundu. Mesajında yardımların ahbap üzerinden yapılmasına dikkat çekti.

Madonnna’nın bu yardım çağrısı tüm dünya’da milyonlarca takipçisi tarafından like alırken, Haluk Levent’te twetter hesabı üzerinden Madonna’ya teşekkür etti.

Lambadaki Cin / Nijat Ayvaz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.