DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521,29%
Tekirdağ
29°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
KOZUVA, “TEKİRDAĞ’A BORCUM VAR”

KOZUVA, “TEKİRDAĞ’A BORCUM VAR”

Süleyman Kozuva, "Bana sürekli neden Milletvekilliği aday adayı oldunuz? diye soruyorlar, açıkça şunu ifade etmeliyim ki, benim bu şehre ve Tekirdağ'lılara borcum var. İş hayatıma Tekirdağ'da başladım, başarımı ve bu başarıdan hareketle tüm yatırımlarımdaki enerjimi hep bu ilimizden aldım. Şimdi bundan sonrasında tüm enerjimi ve bilgi birikimimi, tecrübelerimi başta Tekirdağ olmak üzere ülkem için harcamak istiyorum." dedi.

ABONE OL
Mart 23, 2023 10:03
KOZUVA, “TEKİRDAĞ’A BORCUM VAR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgemizin önemli iş insanı ve AK Parti 28. dönem Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Süleyman Kozuva Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaretlerinde gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirdi.

2023 seçimlerinin Türkiye’mizin bekası açısından önemine dikkat çeken Kozuva, “bu dönemde hiç kimse kenara çekilip bekleme lüksüne sahip değildir. AK Parti Türkiye Yüzyılı vizyonu ile tüm ülkemize ve dünyaya birlik mesajı veriyor. Partimizin lideri ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Ağustos 2001’de partimizin kuruluşundan beri tam 22 yıldır ülkemizin siyasetinde önemli başarılara imza atarken, bu başarı ve hizmet ile geçirilmiş 22 yıl tüm dünyada takdir topluyor. Ülkemizi dış borçlardan kurtarıp, teknolojik ve sosyal anlamda yaşanabilir bir ülke haline getiren başta Başkanımız sayın Erdoğan’ın ve hükümetimizin yöneticileri ve bu başarıda pay sahibi tüm partililerimiz ile birlikte 22 yıldır yaptığımız başarılı işleri milletimize anlatmak ve bu başarıyı paylaşmak öncelikli hedefimiz olacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanımız sayın Mustafa Şentop ile

SÜLEYMAN KOZUVA “İŞ VE HAYAT BAŞARIMI BU İL’DE ELDE ETTİM, O SEBEPTEN TEKİRDAĞ’A BORCUM VAR. ŞİMDİ HİZMET ETME ZAMANI”

Süleyman Kozuva, “Bana sürekli neden Milletvekilliği aday adayı oldunuz? diye soruyorlar, açıkça şunu ifade etmeliyim ki, benim bu şehre ve Tekirdağ’lılara borcum var. İş hayatıma Tekirdağ’da başladım, başarımı ve bu başarıdan hareketle tüm yatırımlarımdaki enerjimi hep bu ilimizden aldım. Şimdi bundan sonrasında tüm enerjimi ve bilgi birikimimi, tecrübelerimi başta Tekirdağ olmak üzere ülkem için harcamak istiyorum.” dedi.

28. dönem Ak Parti Milletvekilliği Aday Adaylığı müraacatımızı Tekirdağ İl Başkanımız Ali Gümüş’e teslim ettik.

KOZUVA, İLÇE TEŞKİLATLARINI VE BİR ÇOK STK’YI ZİYARETLERİNDEN MEMNUN AYRILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 Mart 2023’te imzalanan bir kararnameyle seçimlerin yenilenmesine karar verilmesi ile 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin ülkemizin için önemini büyük.

28. dönem Milletvekilliği sürecinde Ak Parti’den aday adayı olan Süleyman Kozuva bu çerçevede Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek bir araya geldi.

Kozuva, “İl ve ilçe teşkilatlarına yaptığım ziyaretler esnasında partililerimiz tarafından gösterilen sevgi ve ilgili karşılamalar için tüm il ve ilçe teşkilatlarımız başka ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurullarına çok teşekkür ederim. 2023 seçimlerinde zafer yine 22 yıldır olduğu gibi bu seferde Cumhur ittifakının olacaktır. Ömrünü bu aziz millete adamış, güçlü Türkiye’nin mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olsun diliyor, bu seçimde de halkımızın tercihinin özgürlük ve tam bağımsız Türkiye’den yana, hizmetleri ile tüm dünyanın hayranlığı çeken sayın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacağına inancım tamdır. Yolunuz, yolumuz açık olsun! Haydi Bismillah.” dedi.

“HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM”

Süleyman Kozuva, “Ramazan ayı 23 Mart Perşembe günü başlıyor. Bu kutlu ayın gelmesiyle birlikte Allah”ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, bu ay edeceğiniz tüm dualarınız kabul olsun. Hayırlı Ramazanlar…” diledi.

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.