DOLAR 34,1828 0.18%
EURO 37,0958 0%
ALTIN 2.976,590,76
BITCOIN 23154210,36%
Tekirdağ
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
İŞİNİN BAŞINDA BİR BAŞKAN!

İŞİNİN BAŞINDA BİR BAŞKAN!

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Yulaflı Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni bir projeyle ilgili sosyal medya hesabından video paylaştı. Başkan Topak, “Ergenemizde hizmete ara vermeden devam ediyoruz. Yulaflı Mahallesi’ne kazandıracağımız bu projeyle mahallemize yeni bir soluk getireceğiz.” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2024 11:47
İŞİNİN BAŞINDA BİR BAŞKAN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN MÜGE YILDIZ TOPAK’TAN YULAFLI MAHALLESİ’NE MÜJDE: YENİ PROJE YOLDA!

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Yulaflı Mahallesi’nde yapımına başlanan yeni proje ile ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaşarak mahalle sakinlerine müjde verdi. Başkan Topak, “Ergenemizde hizmete ara vermeden devam ediyoruz. Yulaflı Mahallesi’ne kazandıracağımız bu projeyle mahallemize yeni bir soluk getireceğiz.” dedi.

Proje kapsamında Hanımeli Kadınlar Kafe’si, Muhtarlık Hizmet Binası ve Sağlık Ocağı’nın bir arada olacağını belirten Topak, “Bu proje ile Yulaflı Mahallesi’nde yaşayan hemşehrilerimize çok yönlü bir hizmet sağlayacağız.” ifadesini kullandı. Kadınların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak olan kafeyle, aynı zamanda mahallede bir buluşma noktası oluşturulacağını söyleyen Topak, buranın kadın girişimciliğini destekleyen bir merkez haline geleceğini vurguladı.

Sağlık Ocağı ile vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay erişim sağlayacağını belirten Topak, “Sağlık hizmetlerimizi daha yeni ve modern bir imkanla hemşehrilerimize sunacağız.” dedi. Yeni Muhtarlık Hizmet Binası ile de mahalle sakinlerine daha hızlı ve verimli hizmet verileceğini ifade eden Başkan, Yulaflı Mahallesi’nin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

“Birlikte daha güçlü, daha güzel bir Ergene inşa edeceğiz.” sözlerini sık sık tekrarlayan Başkan Müge Yıldız Topak, Ergene Belediyesi olarak her zaman önceliklerinin hemşehrilerinin refahını iyileştirmek olduğunu ve bunun için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi. Seçildiği günden bu yana geçen 6 aylık sürede birçok projeyi hayata geçiren Başkan Topak’ın yeni projeleri ise Ergene halkı tarafından merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r