DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18457660,78%
Tekirdağ
25°

AÇIK

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
ERGÜN GÜLERYÜZ SEN NASIL İMARDAN SORUMLU ADAMSIN!

ERGÜN GÜLERYÜZ SEN NASIL İMARDAN SORUMLU ADAMSIN!

Volkan Nallar'ın belediye başkanlığı yönetiminde özellikle imar konusunda skandallar ardı arkasına gelirken, vatandaş oldukça tedirgin. Vatandaşlar, "Daha görevlerinin başındayken kaçak imarlara göz yuman bu zihniyet beş yıl boyunca neler yapmaz!" diyerek endişelerini dile getirdiler. Ergün Güleryüz'ün imardan sorumlu olduğu günden beri ihbarların ardı arkası kesilmiyor. Başkan yardımcısı Ergün beye sormak lazım sizi oraya bostan korkuluğu olarak mı oturttular? İmardan sorumlu olduysanız sorumluluğunuzu üstlenin ve bu kaçak imarlarla ile ilgili gelen ihbarları değerlendirin ve gereğini yapın.

ABONE OL
Temmuz 4, 2024 08:28
ERGÜN GÜLERYÜZ SEN NASIL İMARDAN SORUMLU ADAMSIN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Süleymanpaşa’da herkesin gözü önünde kaçak inşaat yapılıyor Volkan Nallar’ın imardan sorumlu başkan yardımcısı Ergün Güleryüz olaydan haberdar bile değil. Ya da haberim yok diyerek olayı geçiştiriyor.

BAŞKAN YARDIMCISI GÜLERYÜZ’ÜN BİRİNCİ VUKUATI

Ergün Güleryüz’ün imardan sorumlu olduğu günden beri ihbarların ardı arkası kesilmiyor. Başkan yardımcısı Ergün beye sormak lazım sizi oraya bostan korkuluğu olarak mı oturttular? İmardan soumlu olduysanız sorumluluğunuzu üstlenin ve bu kaçak imarlarla ile ilgili gelen ihbarları değerlendirin ve gereğini yapın.

NALLAR’IN BAŞKAN YARDIMCILARI FOS MU ÇIKTI!?

Volkan Nallar’ın belediye başkanlığı yönetiminde özellikle imar konusunda skandallar ardı arkasına gelirken, vatandaş oldukça tedirgin. Vatandaşlar, “Daha görevlerinin başındayken kaçak imarlara göz yuman bu zihniyet beş yıl boyunca neler yapmaz!” diyerek endişelerini dile getirdiler.

GÜLERYÜZ DERHAL İSTİFA ETMELİ

TV8’de yayınlanan masterchef yarışmasına katılarak tanınan Köfteci Sergen Özen’in ne Çevre ve Şehircilikten, ne karayollarından ne Tarım müdürlüğünden ne de belediyeden herhangi bir izin almadan 50 m kare imar affından faydalınarak yapılan inşaat alaına 500 m kare yapı yapma girişimi çevre sakinlerinin şikayetleri üzerine haberlerimize konu olmuştu.

Namuslu ve Dürüst görev yapıyorum diyerek her defasında kendini kaçak yapılaşmalara sala müsaade etmeyeceğim diyerek savunan belediye başkan yardımcısı Ergün Güleryüz’e sormak lazım

“ERGÜN GÜLERYÜZ BU KAÇAK İNŞAAT NE!?”

Halkımız özellikle seçim sonrası ortaya çıkan bu imar skandalında baş sorumlu olarak gördükleri Süleymanpaşa Belediye başkan Yardımcısı Ergün Güleryüz’ün bu kaçak inşaata göz yumduğu iddialarına karşılık “Görevini beş yıl boyunca işinize gelenin kaçak inşaatlarına göz yumup, sonradan belediyedeki nüfusunuzu kullanarak kılıfına uydurarak mı geçireceksiniz?” diye soruyor.

Toplumda büyük güvensizlik yaratan bu kaçak inşaata göz yumma olayı sonrası belediye başkanı Volkan Nallar’ın özellikle başkan yardımcıları Ergün Güleryüz ve Benan Utku hakkında bir basın açıklaması bekleniyor.

Nijat Ayvaz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r