DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22411281,32%
Tekirdağ
28°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
CHP GENEL MERKEZİ İMAMOĞLU’NA KAPIYI KAPATTI!

CHP GENEL MERKEZİ İMAMOĞLU’NA KAPIYI KAPATTI!

Öztrak, "Cumhurbaşkanı adayımız, altılı masadaki partilerin genel başkanlarının ortak kararı ile belirlenecektir." dedi..

ABONE OL
Aralık 18, 2022 14:26
CHP GENEL MERKEZİ İMAMOĞLU’NA KAPIYI KAPATTI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP’DE ADAYLIK SAVAŞLARI SERT BAŞLADI!

Saraçhane Mitingi sonrası Lambadaki Cin Facebook sayfamdan şu satırları paylaşmıştım.

“KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA POSTMODERN DARBE GIRIŞIMI

Kemal Kılıçdaroğlu’nu gönderme operasyonunda Ekrem İmamoğlu’ndan sahne de ucuz ŞOV…

Ama ne yaparlarsa yapsınlar nafiledir. İmamoğlu’ndan lider Mider olmaz. Olsa olsa siyasi MIKSER olur.

Ben hala aynı düşüncedeyim ki, CHP sözcüsü Faik Öztrak Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında durarak yaptığı açıklamalar özellikle İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in “siyaset mühendisliği senaryolarına” dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mahkeme tarafından kendisine verilen 2 yıl 7 aylık hapis cezası kararı sonrasında adaylık için kolları sıvayan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu partisine takıldı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak Meral Akşener’in de desteğiyle oluşturulan adaylık havası ortamını ‘siyaset mühendisliği senaryoları’ olarak nitelendirdi. Öztrak, “Cumhurbaşkanı adayımız, altılı masadaki partilerin genel başkanlarının ortak kararı ile belirlenecektir.” dedi. “Kararlıyım ve cesurum” vurgusu yapan CHP’li İBB Başkanı ise, 2019’a atıfta bulunarak “O gün ne kadar gençsem, bugün de o kadar gencim. Yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullanarak Genel Merkez’e resti çekti..

İMAMOĞLU VE ARKASINDAKİ GÜÇLERİN MAĞDURİYET ALGISI TUTMADI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada karar açıklandı. İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün mahkumiyet verildi.

Bu gelişme sonrası Ekrem İmamoğlu cephesi ‘mağduriyet’ algısı oluşturarak 2023 emelleri doğrultusunda adaylığının zeminini hazırlamak için kolları sıvadı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını açıkça veto eden ve 2023 için Ekrem İmamoğlu’nun adını zikreden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saraçhane’de düzenlenen mitingde ilk giden isim oldu..

KILIÇDAROĞLU “SEN 16 MİLYONA HİZMET ET YETER” DEDİ

İmamoğlu’nun oldukça Amerikanvari bu CHP içi siyasi oyunu tutmadı. Erken fark edilen bu oyun sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

İmamoğlu ile yaptığı görüşmede noktayı koydu. Kılıçdaroğlu İmamoğlu’na “Sen 16 milyona hizmet et” diyerek İmamoğlu’na adaylık kapısını kapattı..

CHP’DEN AKŞENER’E OLAY GÖNDERME! İMAMOĞLU’NA ADAYLIK KAPISINI KAPATTILAR

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olma ihtimaline ilişkin konuştu.

Öztrak, İmamoğlu’na verilen hapis cezası kararının ardından Meral Akşener’in de desteğiyle oluşturulan adaylık havası ortamını ‘siyaset mühendisliği senaryoları’ olarak nitelendirdi.

Öztrak, “Cumhurbaşkanı adayımız, altılı masadaki partilerin genel başkanlarının ortak kararı ile belirlenecektir.” dedi..

“KARARLIYIM, CESURUM, GENCİM…”

“Kararlıyım ve cesurum” vurgusu yapan CHP’li İBB Başkanı, 2019’a atıfta bulunarak “O gün ne kadar gençsem, bugün de o kadar gencim. Yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun “Senin yerin belediye, 16 milyona hizmet et” vetosuna hiçe sayan İmamoğlu, “Arkamızda daha kararlı bir milletin olduğunun da farkındayız. Milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Yolumuz uzun” dedi.

250 BİN YALANI DA TUTMADI OYSA GERÇEK MİTİNGE 25 BİN KİŞİ KATILDIĞIYDI

İl emniyet kaynakları, İBB Başkanı İmamoğlu ile parti liderlerinin konuşma yaptığı mitinge, 25 bin civarında katılım olduğunu bildirdi. Bazı medya farelerinin yalanı da böylelikle ortaya çıktı. 250 bin kişinin geldiği miting diyerek algı yaratma çabaları ellerinde payladı. Emniyetin açıkladığı gerçek rakamlar ise Meydana illerden ilçelerden taşıma ile 25 bin kişi geldiğiydi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.