DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352671,04%
Tekirdağ
29°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
BAŞKAN ERDOĞAN’IN DOKTORUNDAN SELAM VAR

BAŞKAN ERDOĞAN’IN DOKTORUNDAN SELAM VAR

ABONE OL
Aralık 12, 2022 20:59
BAŞKAN ERDOĞAN’IN DOKTORUNDAN SELAM VAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, Atina’da düzenlenen Dünyaca ünlü Kalp Damar Cerrahı Yunan Konstantinopolitan Ord. Prof. Dr. Afxentios Kalangos, Kalangos Vakfı’nın 20 yılı etkinliğine katıldı.

Daha önce Türkiye Cumhuriyeti Devlet Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da doktorluğunu yapan Ord. Prof. Dr. Afxentios Kalangos, “Bu vesile ile Kıymetli Devlet Başkanı Sayın Erdoğan’a da Yunanistan Atina’dan selamlarımı iletiyor, kendilerine sağlıklı günler diliyorum” dedi. Dünyaca ünlü Çocuk Kalp Cerrahı ve Akraba Hastalıkları Kalp Cerrahı ile Atina’da bir araya gelen Yassıköy Belediye Başkanı Önder Mümin, “Selamınızı büyük bir onur ile kendilerine ileteceğim” dedi. Yunan Konstantinopolis, Ord. Prof. Dr. Auxentio Kalangos, Kalangos Vakfı’nın 20 yıllık geleneksel etkinliğinde tıp dünyasının önemli isimleri bir araya geldi.

Dünyaca ünlü, Çocuk Kalp Damar Cerrahı ve Kardiyovasküler Cerrahi uzmanı, İstanbul Rum’larından, Ord. Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos’un, Kalangos Foundation’un Atina’da King George, A Luxury Collection Hotel’de düzenlenen 20. yıl etkinliğine katılan Yassıköy Belediye Başkanı Mümin, “İstanbul Rum’larından çok kıymetli Ord. Prof. Dr. Auxentio Kalangos ve değerli hanımefendi ile bir araya gelmek güzel oldu. Görüşmede sayın Kalangos’un Türkiye’de Silivri’de hayata geçirmek için sabırsızlandığı özellikle maddi gücü olmayan kalp hastası çocukların bedava ameliyatlarının yapılacağı bir kalp hastalıkları tedavi köyü projesi üzerine fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

Lambadaki Cin / Nijat Ayvaz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.