DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22366412,75%
Tekirdağ
29°

AÇIK

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
Başkan Çetin, Millet Bahçesi Projesi’ni Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Arz Etti
  • Lambadaki Cin
  • Gündem
  • Başkan Çetin, Millet Bahçesi Projesi’ni Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Arz Etti

Başkan Çetin, Millet Bahçesi Projesi’ni Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Arz Etti

Başkan Çetin, Millet Bahçesi Projesi’ni Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Arz Etti

ABONE OL
Mayıs 9, 2023 15:44
Başkan Çetin, Millet Bahçesi Projesi’ni Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Arz Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 104 bin metrekarelik alanda hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi projesi ile ilgili hazırladığı bilgi notunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti.

Başkan Çetin, “Hukuki süreci tamamlanan, 104 bin metrekarelik alana kazandırmak istediğimiz Millet Bahçesi projemizin ihale sürecinin başlatılması hususunu Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettik. İnşallah Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi’nde olduğu gibi bu projemizi de Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hayata geçirerek, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz.” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ÇERKEZKÖY’DE HALKA HİTAP ETTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan Hanımefendi ile birlikte, Çerkezköy Hayri Batur Caddesi’nde düzenlenen mitinge katıldı ve vatandaşlara hitap etti. Büyük Tekirdağ Mitingi öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılama törenine katılan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Millet Bahçesi projesi ile ilgili hazırladığı bilgi notunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti.

104 BİN METREKARELİK ALANA YAPILACAK

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Büyük Tekirdağ Mitingini Çerkezköy ilçemizde gerçekleştirdik. Miting öncesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Millet Bahçesi projemizi paylaştık. Hukuki süreci tamamlanan, 104 bin metrekarelik alana kazandırmak istediğimiz Millet Bahçesi projemizin ihale sürecinin başlatılması hususunu ilettik. İnşallah Yıldızkent Köprülü Kavşak Projesi’nde olduğu gibi bu projemizi de Sn. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla hayata geçirerek, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz.” dedi.

Lambadaki Cin

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.