DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030,63%
Tekirdağ
26°

AÇIK

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
AHMET SARIKURT’TAN ÇORLU’YA “HAYVAN MÜZESİ”

AHMET SARIKURT’TAN ÇORLU’YA “HAYVAN MÜZESİ”

CHP'li Çorlu Belediyesi, 3.5 Milyon verip Cumhuriyet Parkının içine HAYVAN MÜZESİ yaptılar.

ABONE OL
Mayıs 9, 2023 14:06
AHMET SARIKURT’TAN ÇORLU’YA “HAYVAN MÜZESİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://www.facebook.com/reel/1205695866752878

Evet Lambadaki Cin haberciliği Önümüzdeki seçim sonrası Çorlu Belediye Başkanı tarafından açıklanacak gizli projesini deşifre ediyoruz.

Kızma bize Ahmet Sarıkurt, Çorlu’nun çok önemli bir ihtiyacını görmüşsünüz gizli tutup sürpriz yapma isteğinizi gayet iyi anlıyorum.

Evet neymiş bu belediye başkanı Ahmet Sarıkurt’un Çorlu’yu Türkiye gündemine oturtacak çok gizli büyük proje?

“HAYVAN MÜZESİ”

Evet yanlış okumadınız.

CHP’li Çorlu Belediyesi, 3.5 Milyon verip Cumhuriyet Parkının içine HAYVAN MÜZESİ yaptılar.

İnşaat bitti çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

HAYVANLAR GELDİ!

Hayvanlar sergilenmeye hazır halde…

Çorlu belediyesi Kültür müdürlüğüne dünya kadar Hayvan kafası teslim edildiği iddia edildi.

Meraklıları bilir “Taksidermi” denen bir ölü hayvan doldurma işlemi vardır.

Doğa müzelerinde denk gelmişsinizdir mutlaka.

Çorlu’daki tahnit müzesine hayvan severlerden tepki: Ceset müzesi istemiyoruz

https://www.facebook.com/reel/1205695866752878

Aslında Çorlu belediye başkanı Ahmet Sarıkurt’un “hayvan müzesi” fikri yeni değil. iki yıl önce projelendirilmiş bir şey.

Çorlu Belediyesi‘nin ilçeye tahnit müzesi yapmak için çalışmalara başladığını açıklaması hayvan severlerden tepki topladı. Pek çok derneğin ortak imzası ile yapılan açıklamada “ceset müzesi istemiyoruz” denildi.

Ortak bildiriye Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu, Doğa ve Hayvan Severler Derneği, İstanbul Göktürk Hayvan Sevenler Derneği, Çanakkale Lapseki Çardak Hayvan Sevenler Derneği, Edirne Bir El Bin Nefes Derneği, Kırklareli Doğayı Hayvanları Koruma Derneği, İnegöl Doğayı Hayvanları Koruma Derneği, Malatya Doğa ve Hayvanlar İçin El Ele Derneği ve Çanakkale-Kepez Doğayı ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği imzacı oldu.

O dönem verilen demeçte ‘Vahşet meşrulaştırılmaz’

Çorlu’da kurulacağı açıklanan tahnit müzesi ile ilgili değerlendirmelerini kamuoyuyla paylaşan Dayanışma Hayvan Hakları Federasyonu Tekirdağ Temsilcisi ve Doğa ve Hayvan Severler Derneği Başkanı Ahmet Güneş şu ifadeleri kullanmıştı: “Doğanın koruyucusu olan, doğal yaşamın devamını, ekolojik dengeyi sağlayan yaban hayvanlarının öldürülmesi ve üstüne marifetmiş gibi cesetlerinin müze adı altında sergilenmesi kabul edilemez. Hiçbir sebeple bu vahşet meşrulaştırılamaz.” demişti.

‘Çocuklar hayvanları belgesellerden tanıyor’

Güneş ayrıca, “Dünyamıza, ekolojik çevreye bir çok insandan daha fazla katkısı olan yaban hayvanlarının cesetlerini sergilemek isteyenlerin, geçmişte bozulmamış insan cesetlerini kasaba kasaba gezdirip sergileyerek para kazanan zalimlerin yaptığından bir farkı yoktur” değerlendirmesinde bulundu.

“Çocuklarımız görmediği hayvanları görecek” gibi bir müze mazereti üretmeye çalışmanın kurnazlık olduğunu belirten Güneş “Teknolojiyi av meraklısı zatlardan çok daha iyi bilen çocuklarımız dünyada yaşamasına hala izin verilen sınırlı sayıda hayvanı zaten belgeseller, 3D filmlerle izlemekte, tanımaktadır. Duyarlı ebeveynler, çok meraklıysa çocuklarını doğa gezisine götürür; gözlem yapmasını, fotoğraf çekmesini sağlar, doğa ve hayvan sevgisini aşılar” dedi.

Ve bugün gelinen noktada Ahmet Sarıkurt müzenin Cumhuriyet Parkı içindeki binasını tamamladı, tahnid edilmiş hayvan kafaları teslim alınmış ve müze kapılarını açmak için gün sayıyor.

Benim düşünceme göre başkan bey, müzenin adını “VAHŞET MÜZESİ” koymalı…

Nijat Ayvaz

Lambadaki Cin

#çorluda#çorlu#chp#ahmetsarikurt#hayvankatliamı#hayvanmüzesi#tekirdag

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.