DOLAR 34,1925 0.18%
EURO 37,0636 -0.02%
ALTIN 2.979,400,87
BITCOIN 23251880,74%
Tekirdağ
14°

AÇIK

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’e sormak lazım; Sayın valim, Milli Savunma Bakanlığına (MSB) ait kurtarma ve yedekleme gemisi TCG AKIN (A-584) Tekirdağ’da halkın ziyaret edebilmesi için, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında CEYPORT Limanı’na yanaştırıldı.

VALİM NEDEN ÖZEL LİMAN!?

Denizcilik ve Kabotaj Bayramlarımızın en klasik davetlisidir Milli Savunma Bakanlığımıza ait bir geminin Tekirdağ Süleymanpaşa’ya gelmesi ve halkın ziyaretine açılması. Bu yılda böyle oldu olmasına da sanki bu yıl halkımızın ziyaret etmemesi için şehrin uzak bir noktasına özellikle de özel bir liman işletmesinin iskelesine park ettirildi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’e sormak lazım, sayın vali Milli Savunma Bakanlığına (MSB) ait kurtarma ve yedekleme gemisi TCG AKIN (A-584)’ı Tekirdağ’da halkımızın ziyaret edebilmesi için mi getirildi, yoksa ziyaret etmemesi için mi?

Neden diye soracak olursanız her yıl “RUMELİ İSKELESİNE” yanaşan gemi halkımızın erişimine kolay olan Süleymanpaşa sahilindeki Rumeli İskelesine yanaştırılır ve ziyaretçi akınına uğrardı. Fakat bu yıl ne olduysa Süleymanpaşa’da faaliyetteki özel bir limana yanaştırıldı. Şehir merkezinden uzak vatandaşın ulaşım için toplu ulaşım kullanacağı bir mesafeye TCG AKIN (A-584) neden yanaştırıldı?

Oysa bu sıcak havada ve kolay erişilebilecek olan Rumeli İskelesi neden tercih edilmedi sayın Soytürk?

Siz böylesi önemli ve özel bir günde şehrimize misafir gelen Milli Savunma Bakanlığına (MSB) ait kurtarma ve yedekleme gemisi TCG AKIN (A-584)’nin halkımız tarafından kolayca ziyaret edilmesini sağlamalıydınız.

Umarım bu konuda ciddi bir açıklamanız vardır.

Nijat Ayvaz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r