DOLAR 34,2376 -0.13%
EURO 37,0705 0.21%
ALTIN 3.003,640,37
BITCOIN 23181901,91%
Tekirdağ
15°

HAFİF YAĞMUR

18:18

AKŞAM'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Türk TV’nin Sabah Efsanesi: Sabah Sabah Nijat Ayvaz

Her güne enerjik bir başlangıç yapmak isteyenlerin vazgeçilmezi! Nijat Ayvaz’ın hazırlayıp sunduğu “Sabah Sabah Nijat Ayvaz”, gündemin tüm sıcak gelişmeleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Siyasetten ekonomiye, kültürden spora, magazinden yerel haberlere… Hayata dair ne varsa, Sabah Sabah’ta konuşuluyor!

Bu programda yalnızca haber almakla kalmayacak, gündemin en çarpıcı olaylarına derinlemesine analizlerle şahit olacaksınız. En güncel gelişmeler, halkın sesi ve sürpriz konuklarla renkli sohbetler, güne zinde başlamak isteyen izleyicilerin favorisi olmaya aday! Nijat Ayvaz’ın sıcak üslubu ve samimi sohbeti, her bölümde ekran karşısında unutulmaz dakikalar yaşatıyor.

Türkiye’nin nabzı Trakya’dan atıyor! Yerel sorunlardan global gelişmelere, halkın gündeminden insan hikayelerine kadar her şey tek bir programda buluşuyor. Uzman görüşleri ve izleyici etkileşimiyle, Sabah Sabah’tan hayatın ritmini kaçırmak imkânsız.

Fark yaratan içerikler ve canlı yayın heyecanıyla hafta içi her sabah Trakya Türk TV’de! Günün ilk kahvesiyle birlikte siz de ekran başında olun, “Sabah Sabah Nijat Ayvaz” farkıyla gündemi yakalayın. Unutmayın, bu sabah her şey burada konuşulacak!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r