DOLAR 34,2192 0.24%
EURO 37,0845 0.05%
ALTIN 2.978,910,84
BITCOIN 23164090,61%
Tekirdağ
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
SÜLEYMANPAŞA’YI SEVDİLER

SÜLEYMANPAŞA’YI SEVDİLER

Bulgaristan Belediye Genel Sekreterler Birliği, her dönem farklı bir ülke ve şehirde gerçekleştirdiği Belediye Genel Sekreterleri İş Ortamı Dışı Pratik Konferansını Süleymanpaşa Belediyesi’nin daveti üzerine Süleymanpaşa’da gerçekleştirdi.

ABONE OL
Ekim 8, 2024 14:20
SÜLEYMANPAŞA’YI SEVDİLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bulgaristan Belediye Genel Sekreterler Birliği Süleymanpaşa’da Toplandı

Bulgaristan Belediye Genel Sekreterler Birliği, her yıl farklı bir ülke ve şehirde düzenlediği “Belediye Genel Sekreterleri İş Ortamı Dışı Pratik Konferansı”nı, Süleymanpaşa Belediyesi’nin daveti üzerine bu yıl Süleymanpaşa’da gerçekleştirdi. Bulgaristan’daki 31 belediyenin genel sekreteri ve görevlilerinin katıldığı toplantıda, Süleymanpaşa Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku yer aldı. Utku, Süleymanpaşa ve belediyenin yapısı, işleyişi ve hizmetleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Başarılı Belediye Projeleri Tartışıldı

Toplantıda insan kaynakları yönetimi, e-belediye sistemleri ve idari hizmetler konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapılırken, Süleymanpaşa Belediyesi ile Bulgar belediyelerinin yürüttüğü başarılı projeler de masaya yatırıldı.

Festival ve Şenliklere Davet

Toplantının sonunda, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen tüm şenlik ve festivaller tanıtıldı. Emin Benan Utku, Bulgaristan’daki 31 belediyeyi bu organizasyonlara davet ederek turizmde yeni fırsatlar yaratmayı hedeflediklerini belirtti.

Bulgar Heyeti Süleymanpaşa’da Mutlu Oldu

Toplantının ikinci gününde, Bulgar kafilesi Süleymanpaşa Tarihi Belediye Binası’nı ziyaret ederek binayı inceleyip çay içti. Bulgaristan Belediye Genel Sekreterler Birliği üyeleri, Süleymanpaşa’da olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Emin Benan Utku: “Süleymanpaşa’yı Turizm Merkezi Yapmak İçin Çalışıyoruz”

Belediye Başkan Yardımcısı Utku, Süleymanpaşa’yı turizm merkezi haline getirme hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını belirtti. Ayrıca Bulgaristan ile geliştirilen işbirliklerinin, Süleymanpaşa’yı yabancı turistler için cazip bir durak haline getirme yolunda önemli olduğunu vurguladı.

Müzeleri Ziyaret Ettiler

Süleymanpaşa Belediyesi’ni ziyaret ettikten sonra Bulgar misafirler, Eski Tekirdağ Fotoğrafları Müzesi, İbrahim Balaban Resim Müzesi, Namık Kemal Evi Müzesi ve Rakoczi Müzesi gibi tarihi ve kültürel yerleri gezdiler.

Esnafı Desteklediler

Müze ziyaretlerinin ardından serbest program kapsamında Bulgar konuklar, Süleymanpaşa esnafından alışveriş yaparak organizasyonu tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r