DOLAR 34,2192 0.24%
EURO 37,0845 0.05%
ALTIN 2.978,910,84
BITCOIN 23164090,61%
Tekirdağ
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:54

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

http://lambadakicin.com/wp-content/uploads/2022/12/reklamalani2.gif
Chat on WhatsApp
SÖZÜNÜ TUTAN BAŞKAN

SÖZÜNÜ TUTAN BAŞKAN

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, seçim döneminde verdiği "Ergene’de doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak" sözünü hayata geçirerek, Kırkgöz Mahallesi'ndeki doğalgaz çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. 19 Mayıs'ta ilk kazması vurulan doğalgaz hattı, sadece bir ay gibi kısa bir sürede mahalleye çekildi.

ABONE OL
Ekim 7, 2024 10:20
SÖZÜNÜ TUTAN BAŞKAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sözünü Tutan Başkan: Müge Yıldız Topak, Ergene’de Doğalgaz Sözüne Sadık Kaldı

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, seçim döneminde verdiği “Ergene’de doğalgaz olmayan mahalle kalmayacak” sözünü hayata geçirerek, Kırkgöz Mahallesi’ndeki doğalgaz çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu. 19 Mayıs’ta ilk kazması vurulan doğalgaz hattı, sadece bir ay gibi kısa bir sürede mahalleye çekildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından, bozulan yollar da hızla kilit parke taşı ile yenilenerek iki hafta içinde vatandaşların kullanımına sunuldu.

Ergene halkı, doğalgaza kavuşacak olmanın heyecanını yaşarken, Başkan Topak, bu hizmetin halkın yaşam standartlarını önemli ölçüde yükselteceğini belirtti. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, “19 Mayıs’ta ilk kazmamızı vurduk ve bir ay içerisinde doğalgaz çalışmalarımızı tamamladık. Yollarımızı da yenileyerek Ergeneli hemşehrilerimizin kullanımına sunduk. Hep birlikte Ergene’miz için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ergene’de yapılan bu doğalgaz çalışmaları, bölgedeki vatandaşların refahını artırmaya yönelik en önemli projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Başkan Müge Yıldız Topak, “Ergene’nin her noktasına hizmet götürmek bizim önceliğimiz. Doğalgaz ile birlikte hem enerji tasarrufu sağlayacağız hem de vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracağız,” diyerek hizmet anlayışının altını çizdi.

Kırkgöz Mahallesi sakinleri ise Başkan Topak’a teşekkürlerini iletti ve mahallelerine kısa sürede böyle bir hizmet getirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Topak, Kırkgöz’deki esnafları da ziyaret ederek, hemşehrileri ile sohbet edip onların taleplerini ve önerilerini dinledi. Başkan Topak, Ergene’nin her bölgesine hizmet götüreceğini vurgulayarak, gerçekleştireceği projeler hakkında bilgi verdi ve halktan tam not aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r